Topresort til den kræsne gæst


Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa hører blandt de mest kendte hotelresorts på Mauritius.

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa åbnede tilbage i 1970’erne og har lige siden starten tiltrukket et kræsent internationalt publikum.

I 2015 blev hotellet renoveret og i dag fremstår det som en sand perle.  

I kommer til at bo på Mauritius østkyst ved Trou d'Eau Douce Bay i et område, hvor man bestemt ikke er overrendt af turister.

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa er lig med luksuriøs ø-luksus, og I kan godt glæde jer til at tilbringe en golfferie på denne vidunderlige plet.  

På et hotel af Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa klasse spiser man naturligvis også særdeles godt. Gæsterne kan således vælge mellem japansk på Restaurant Kushi eller spise lidt mere lokalt på Republik Beach Club & Grill.  

Beliggenheden direkte ud til havet er selvfølgelig et plus, og fra værelserne har man kig ud til det Indiske Ocean. Lidt ud for kysten ligger øen Ilot Mangénie, hvor hotellets gæster har adgang til en 3.5 km lang sandstrand og en lille eksklusiv beach club.

På naboøen, Ile aux Cerfs, har tyskeren Bernhard Langer sat stregerne til en spektakulær golfbane, Ile Aux Cerfs Golf Club. For at komme dertil fra fastlandet skal man sejle, og golfbanen er kåret blandt verdens absolutte topbaner.

Antal værelser: 200
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Pris på forespørgsel
Du får:
 • 7 nætter i Prestige Room inkl. morgenmad
 • Fri golf på Anahita og Ile aux Cerf golf fantastiske 18 hullers bane
 • Fly t/r København-Mauritius (med mellemlanding)
 • Transfer til/fra hotellet
 • Transport til og fra golfbanen (5 min)
 • Mulighed for at tilkøbe half-board og full-board
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Ile aux Cerfs

Ile aux Cerfs Golf Club

Ile aux Cerfs Golf Club regnes for at være blandt verdens smukkest beliggende golfbaner. Placeringen, på en ø, er unik og vil man spille banen, så tages båden over til Ile aux Cerfs island.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 10.0 km

Kort

Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team