Golfrejser til Shangri-La Le Touessrok, Mauritius

Topresort til den kræsne gæst


Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa hører blandt de mest kendte hotelresorts på Mauritius.

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa åbnede tilbage i 1970’erne og har lige siden starten tiltrukket et kræsent internationalt publikum.

I 2015 blev hotellet renoveret og i dag fremstår det som en sand perle.  

I kommer til at bo på Mauritius østkyst ved Trou d'Eau Douce Bay i et område, hvor man bestemt ikke er overrendt af turister.

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa er lig med luksuriøs ø-luksus, og I kan godt glæde jer til at tilbringe en golfferie på denne vidunderlige plet.  

På et hotel af Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa klasse spiser man naturligvis også særdeles godt. Gæsterne kan således vælge mellem japansk på Restaurant Kushi eller spise lidt mere lokalt på Republik Beach Club & Grill.  

Beliggenheden direkte ud til havet er selvfølgelig et plus, og fra værelserne har man kig ud til det Indiske Ocean. Lidt ud for kysten ligger øen Ilot Mangénie, hvor hotellets gæster har adgang til en 3.5 km lang sandstrand og en lille eksklusiv beach club.

På naboøen, Ile aux Cerfs, har tyskeren Bernhard Langer sat stregerne til en spektakulær golfbane, Ile Aux Cerfs Golf Club. For at komme dertil fra fastlandet skal man sejle, og golfbanen er kåret blandt verdens absolutte topbaner.

Antal værelser: 200
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Ile aux Cerfs

Ile aux Cerfs Golf Club

Ile aux Cerfs Golf Club regnes for at være blandt verdens smukkest beliggende golfbaner. Placeringen, på en ø, er unik og vil man spille banen, så tages båden over til Ile aux Cerfs island.

  • 18 huller
  • Park
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 10.0 km

Kort

Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø