Fairplay Golf and Spa Resort

Fairplay Golf & Spa Resort ligger i Cadiz provinsen, ca. 2 timers kørsel fra Malaga lufthavn. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser og hvis du sætter pris på ro og afslapning efter din runde golf, er du kommet til det helt rigtige sted. Hotellet er løbende renoveret og fremstår i dag i en meget flot stand med indretning i klassisk andalusisk stil. Du kan vælge imellem 134 værelser i forskellige kategorier og du finder ligeledes et fitnesscenter, et stort spa-område samt flere restauranter. Den hyggelige by Benalup ligger ikke langt fra resortet og det samme gælder havet og stranden. Fairplay Golf og Spa Resort er ideel til grupper og prorejser med alt samlet på et sted, inkl. en fantastisk 18 hullers golfbane af høj kvalitet, driving-range, indspil område og proshop. Vælg imellem indkvartering med morgenmad, halvpension eller semi-all inclusive med frie drikkevarer om aftenen. I området finder du flere kulturelle seværdigheder i Cadiz og i de mange mindre landsbyer.

 

Golfbane

I umiddelbar forlængelse af hotellet ligger den skønne 18 hullers golfbane, Fairplay golf, som måler ca 6.000 meter. Banen bugter sig igennem flot natur med mange oliventræer, fyrretræer og søer. Banen er designet af Baron Paul Rolin i 2002 og tælles blandt de bedste baner i området.

Få tilbud
Antal værelser: 220
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Fairplay Golf and Spa Resort
Periode
1 aug. 2024 - 30 aug. 2024 fra 11.995,-
1 sep. 2024 - 30 nov. 2024 fra 10.995,-
1 dec. 2024 - 31 jan. 2025 fra 9.995,-
1 feb. 2025 - 30 apr. 2025 fra 10.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • Direkte fly inkl kuffert og golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse inkl. Halvpension
  • 5 x golf på Fairplay golf
  • 1 x lejebil inkl fri km
  • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her
  • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Fairplay Golf Course

Flot åben parkbane med brede fairways og store ondulerede greens. Der er en del vand i spil på banen, som dog ikke er sværere end at den sagtens kan spilles af alle.

  • 18 huller
  • Åben Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel:

Kort

Fairplay Golf and Spa Resort

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team