Algarve, Portugal

Longstay Golf i Algarve, Portugal


Long Stay på Algarve er det seneste nye på ClassicGolf. Algarvekysten hører til blandt Europas bedste golfdestinationer, og vi har udvalgt en håndfuld rigtig gode steder, som både er tæt på by og på golfbaner.

Omdrejningspunktet, rent golfmæssigt, er på flere af stederne Onyria Palmares Golf, som er et aldeles fremragende golfanlæg.

TV-udsendelser på DK4 om Long Stay
I samarbejde med DK4 har ClassicGolf været på Algarvekysten i Portugal. Det er der kommet to udsendelser ud af, som begge omhandler Long Stay på Algarvekysten.  

Udsendelserne på DK4 er som et ’levende rejsemagasin’, og ved at se vores seneste udsendelse får du de bedste forudsætninger for at vælge netop det hotel og de baner, som indfrier alle dine ferieønsker til et Long Stay ophold.   

Se med og find ud af om din næste rejse eksempelvis skal gå til Casares del Mar Luxury apartments, Marina Club Lagos Resort, Pestana Golf & Resorts eller Salgados Vila das Lagoas og med spil på den fantastiske Onyria Palmares golfbane.

Se udsendelserne på din computer. Klik på nedenstående link

DK4 - første udsendelse - Klik her

DK4 - anden udsendelse - Klik her

Nedenfor kan I se vores mange spændende tilbud og lade jer inspirere til jeres næste Long Stay Golf ophold med ClassicGolf. 

  

Faro er kystens største by og samtidig indgangsporten til Algarvekysten. Men det mest eksklusive område er Vilamoura. Her mødes folk med hang til den eksklusive portugisiske livsstil, og velbeslåede turister blander sig med jetsettet fra Lissabon. Det er her man finder nogle af regionens bedste og mest fashionable luksushoteller, restauranter, butikker, en eksklusiv marina, et kasino samt nogle af Europas smukkeste sandstrande.

Med milde temperaturer kan der spilles golf året rundt, og tilmed regnes flere af banerne på Algarvekysten for at være blandt verdens bedste. Læg dertil de charmerende små landsbyer langs kysten, den smukke natur, det gode portugisiske køkken og den afslappede sydlandske stemning. Så har man alle ingredienser til den perfekte golfferie.

Så derfor; golf på Algarve er meget mere end blot at spille nogle runder golf på kysten mange fantastiske baner. Et ophold på Algarve har karakter af en særlig livsstil, hvor man tydeligt fornemmer portugisernes gæstfrihed og afslappede tilgang til livet.

Hoteller
Marina Club Lagos Resort
Boavista Golf Resort
Pestana Gramacho Residence

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team