Golfrejser til Lough Erne Resort, Nordirland

Lough Erne Resort


Tag godt imod Lough Erne. Et 5* resort med to mesterskabsbaner på resortet. Der er tale om et 5* hotel som har vundet et utal af priser. Hotellet byder på 120 værelser og suiter. De er kendt for at holde et meget højt niveau i deres restaurant. Kun den bedste service er godt nok her.

Påtænker I ikke at spise på hotellet findes flere gode restauranter indenfor gåafstand.

Hotellet ligger på en halvø og er omgivet af storslået natur og kun få min kørsel fra den flotte by Enniskillen.  Hotellet byder på en Thai Spa som man ikke bør gå glip af. Ud over flere gode restauranter er hotellet kendt for at lave nogle af de bedste drinks.

Hotellet er kun lidt over 10 år gammelt, men anerkendes i dag som et af de absolut bedste steder i området.

Antal værelser: 120
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Nej
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 8 km
Balkon: Nej
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Lough Erne - Faldo Course

Rated som en af de bedste baner i Nordirland. Resortet byder på to mesterskabs baner. Lough Erne Faldo og Lough Erne Castel Hume. Faldo banen er designet af ingen ringere end Nick Faldo. Banen byder på storslået udigt over Castle Hume Lough og Lough Erne. Kan spilles hele året.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Lough Erne - Castlehume

En rigtig championship bane med storslået udsigt. Der er her tale om en park bane. Banen står altid flot og har lagt græs til et utal af store turneringer.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 0.6 km

Donegal Golf Club

Her er tale om en lang mesterskabs bane. Rigtig links golf. Ca 6.700 meter. Flere huller spilles ud mod havet. Der er både vind og vanskelige fairways og greens i spil.

 • 18 huller
 • Linksbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 53.9 km

Kort

Lough Erne Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø