Golfrejser til Bushmills Inn Hotel, Nordirland

Bushmills Inn Hotel


Det 4-stjernede The Bushmills Inn er et af Irlands mere kendte hoteller og stedets historie går tilbage til 1600-tallet. Hotellet har vundet adskillige priser og deres gæstfrihed mærkes med det samme.

Hotellet er sat i stand med stor respekt for den Irske historie og alle værelser er unikke med stor charme. Hotellets restaurant byder på lækre retter mad og er absolut et besøg værd.  Når man træder ind på hotellet er det som at rejse tilbage i tiden.

I området omkring hotellet finder man bla. verdens ældste whiskey distilleri; Bushmills Whiskey. Når man ikke spiller på en af de fantastiske golfbaner i området kan man besøge attraktioner såsom; Carrick-a-Rede Rope Bridge, Dunluce Castle og i øvrigt flere lokationer hvor man har optaget Game of Thrones.

Antal værelser: 41
Pool: Nej
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Royal Portrush - Valley Course

Valley course er en rigtig fin links bane, som snor sig langs atlanterhavskysten. Banen hører til blandt baner som absolut er et besøg værd når man er på disse kanter.
Banen ligger mellem East Strand og Dunluce course.

 • 18 huller
 • Linksbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 8.4 km

Portstewart Golf Club - Riverside Course

Banen er grundlagt helt tilbage I 1894 og hører til blandt de bedste links baner i området. Mange af banens huller løber langs vandet og med en flot udsigt til Donegal hills.

 • 18 huller
 • Linksbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 18.4 km

Castlerock Golf Club

Banen er grundlagt i 1901 og er ikke en helt nem bane at spille. Så hvis man spiller til sit handicap, har man gjort det rigtig godt. Vinden er som regel i spil på Castlerock golf course og den stille krav til dig, ikke mindst det korte spil.
Samlet set en stor links oplevelse.

 • 18 huller
 • Linksbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 26.2 km

Kort

Bushmills Inn Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø