Et af Sydafrikas mest luksuriøse og prestigefyldte golfresorts


Fancourt er Sydafrikas måske bedste resort. Den slags kan altid diskuteres, hvad der derimod ikke kan diskuteres er, at kvaliteten er helt i top på både hotel og de tre golfbaner, Oteniqua, Montagu og Links Course.

Når man bor på Fancourt har man adgang til alle faciliteter på området, såsom spa og alle restauranter. Tilmed kan det også nævnes at der er træningsfaciliteter til alle banerne inkl. drivingrange. Det betyder altså at der er gode muligheder for grupper hertil. Serviceniveauet er eminent og man føler sig virkelig velkommen.

Fancourt har 3 golfbaner, som alle er designet af Gary Player. Otanqua, som er god til højhandicapere, Montagu der egner sig godt til golfspillere på et middelmådigt niveau og sidst men ikke mindste The Links Course, hvor lavhandicap-spillere vil blive maksimalt udfordret.

Links Course har bl.a. været benyttet til Presidents Cup og er kåret som den bedste golfbane i Sydafrika.

Hvis Fancourt er sidste stop på turen inden det går hjemad, så har man gratis adgang til Fancourt Loungen i George lufthavn. Loungen er designet i nøjagtig samme stil som hotellet, og her kan man nyde en kop kaffe og lidt snacks inden hjemrejsen.

______________________

Runderejse: Fancourt Hotel indgår i en pakke rundrejse, hvor I også kommer til at bo på The Table Bay Hotel (Cape Town) og Gondwana Game Resort (Garden Route) og turen er altså en kombination af Garden Route og Cape Town. 

 KLIK HER for at se det fulde program for turen.

Et ophold på Fancourt Hotel kan også bookes separat eller i kombination med andre hoteller.
Ring og forhør om pris.
  

______________________

Rundrejse (2): Fancourt Hotel indgår i en pakke rundrejse, hvor I også kommer til at bo på Zebula Golf Estate & Spa (Johannesburg) og Marine Hotel (Garden Route) samt Radisson Blue Waterfront Hotel (Cape Town) og turen er altså en kombination af Johannesburg, Cape Town og Garden Route.

KLIK HER for at se det fulde program for turen.

 Et ophold på Fancourt Hotel kan også bookes separat.
Ring og forhør om pris.

Antal værelser: 115
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Fancourt Outeniqua

Fancourt Outeniqua

Fancourt’s Outeniqua golf course er blandt Sydafrikas 20 bedste golfbaner. Banen er designet af Gary Player og har sit navn efter den imponerende bjergkæde, som ses overalt fra banen. Der er masser af vand i spil, og det er derfor en teknisk krævende bane at spille.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.4 km
Fancourt Montagu

Fancourt Montagu

Fancourt’s Montagu banen er designet af Gary Player og er en top-10 golfbane i Sydafrika. Standen er i top og det samme kan siges om layoutet. En rigtig lækkerbisken for enhver golfspiller.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.4 km
Clovelly Golf Course

Clovelly Country Club

Clovelly Country Club ligger i Silvermine Valley (Western Cape), tæt på Cape Town. Banen i Clovelly Country Club er fantastisk og meget populær blandt golfspillere, der besøger Cape Town. Banen er rangeret som nr. 55 blandt Sydafrikas bedste golfbaner.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 431 km
Royal Cape Golf Course

Royal Cape Golf Course

Spil en runde golf på Sydafrikas ældste golfbane. Royal Cape Golf Club er en af ud blot 4 golfbaner i Sydafrkia, som bærer titlen ’Royal’. Banen ligger tæt på Cape Town, og fra banen har man udsigt til Table Mountain. 10 gange er South African Open blevet spillet på banen og vinderlisten tæler navne som Gary Player, Ernie Els og Trevor Immelman.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 430 km
Hermanus Golf Course

Hermanus Golf Course

Hermanus Golf Club har ry for at være en af områdets bedste golfbaner. Banen er en lækkerbisken og en bane, som man helt sikkert bliver begejstret over at spille.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 352 km

Kort

Fancourt Hotel

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø