Golfrejser til Il Picciolo Etna Golf Resort, Sicilien, Italien

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa


Ægte syditaliensk charme

Man finder frem til stedet ad hyggelige snoede veje cirka en times kørsel fra lufthavnen i Catania. På vej til resortet fornemmer man tydeligt den ægte sicilianske stemning, den smukke natur og de hyggelige landsbyer, hvor befolkningen lever som de har gjort de i århundrede, og hvor ting tager den tid som ting nu engang gør.

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa ligger i landlig idyl midt imellem naturparkerne Park of Etna, Nebrodi Park og Alcantara River Park. De nærmeste byer er Castiglione di Sicilia, Taormina, Forza d’Agro og Castelmola.

Hotellet er indrettet i en ejendom fra det 19. århundrede og består af 98 store, rummelige værelser, der både har airconditioning, satellit-tv, gratis internet og måske vigtigst af alt, en aldeles fantastisk udsigt til de omkringliggende vinmarker, det sicilianske landskab og vulkanen Etna.

Oplev Sicilien
Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa er det perfekte valg for jer, der ønsker en ferie, hvor vægten er lagt på afslapning, golf, selvforkælelse, gastronomiske oplevelser. Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa er den gode fortælling om en golfferie med masser af livskvalitet og tid til at nyde livets smukke øjeblikke.

Er man på Sicilien skal det hele ikke kun dreje sig om golf. Snyd derfor ikke jer selv for nogle ture rundt på øen, hvor I kan opleve det ægte Italien, når det er bedst.

Området omkring Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa byder i det hele taget på masser af aktivitetsmuligheder. Vandreture, rideture eller bare et besøg på nogle af områdets bedste vingårde med efterfølgende vinsmagning kan varmt anbefales.  

Og prøv så også at køre ud til kysten til den smukke by Taormina, hvor I kan opleve det antikke græsk-romerske teater, der blev opført et par hundrede år f.Kr. Fra toppen af byen vil I kunne fryde jer over en af Siciliens smukkeste udsigter. Teateret bliver om sommeren brugt til teaterforestillinger og koncerter.

I de små trappetrinsstræder ligger de små restauranter med borde både inde og ude. Som taget ud af en italiensk film, står kokken klar til at byde på sicilianske specialiteter og lokale vine.

Den lille by med de hyggelige stræder ligger højt hævet på en klippe med udsigt over Naxosbugten. Her skal man ikke lede længe efter de skyggefulde torvepladser med små fontæner, renæissancebygninger og markedsboder. På Piazza IX Aprile kan man sætte sig på en af byens cafeer og nyde en espresso i selskab med de lokale og lade sig indfange af den tilbagelænede sicilianske livsstil.

Antal værelser: 98
Pool: Ja
Afstand til stranden: 25 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 4 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
31 mar. 2023 - 30 dec. 2023 fra 13.795,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Il Picciolo Etna Golf Resort inkl. halvpension
  • 5 runder golf på Il Picciolo Etna
  • Gratis adgang til SPA
  • 7 dages lejebil
  • Direkte fly fra København
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Il Picciolo Golf Club

Il Picciolo Golf Club er Siciliens ældste bane fra 1989 og er anlagt der, hvor lavestrømmene igennem århundrede har formet landskabet. Omgivet af olivenlunde, klipper af størknet lava, endeløse rækker af vinranker og med udsigten til den 3.323 meter høje vulkan venter der jer en fantastisk golfoplevelse.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 0.3 km

Kort

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø