Bo i det dejlige Stellenbosch område


Det 4-stjernede Le Franschhoek Hotel & Spa ligger idyllisk i hjertet af Cape Winelands.

Midt mellem vinmarker og bjerge kan gæsterne nyde de mondæne og luksuriøse rammer, slappe af ved poolen eller tage på besøg på nogle af områdets mange vingårde.  

Fra Le Franschhoek Hotel & Spa er der kun en times kørsel ind til Cape Town og golfbaner som Pearl Valley Golf Course og Stellenbosch Golf Club ligger indenfor 25 km. kørsel.

______________________

Rundrejse: Le Franschoek indgår i en pakke rundrejse, hvor I også kommer til at bo på Marine Hotel og Conrad Pezula (begge Garden Route) og turen er altså en kombination af Stellenbosch og Garden Route.

Et ophold på Le Franschoek kan også bookes separat eller i kombination med andre hoteller.
Ring og forhør om pris.

______________________

Rundrejse 2: Le Franschoek indgår i en pakke rundrejse, hvor I også kommer til at bo på Marine Hotel og Conrad Pezula (begge Garden Route) og turen er altså en kombination af Stellenbosch og Garden Route.

KLIK HER for at se det fulde program for turen.

Et ophold på Le Franschoek kan også bookes separat eller i kombination med andre hoteller.
Ring og forhør om pris.

 

Antal værelser: 65
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Stellenbosch Golf Course

Stellenbosch Golf Course

Stellenbosch Golf Club er Sydafrikas fjerde ældste golfklub. Banen ligger ved Stellenbosch, og fra banen har man kig både til vinmarker og Helderberg bjergene.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Afstand til hotel: 39.0 km
Pearl & Valley

Pearl & Valley

Pearl Valley Golf Course er et sandt mesterværk, designet af Jack Nicklaus. Banen er kåret som den bane i Western Cape ved Cape Town, som er i bedst stand af samtlige baner i området. Glæd jer til at spille her.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 23.4 km

Kort

Le Franschhoek

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø