Lanzerac Hotel & Spa


Lanzerac Hotel & Spa stammer helt tilbage fra 1692. Det 5-stjernede hotel ligger ved Jonkershoek Valley kun få minutters kørsel fra Stellenbosch.

Lanzerac Hotel & Spa er et hotel, hvor man som gæst fornemmer den særlige stemning, der følger med på et sted, som har eksisteret i mere end 320 år.

De historiske bygninger er opført i den klassiske Cape Dutch arkitektur og Lanzerac Hotel & Spa regnes for at være blandt Sydafrikas mest prestigefyldte hoteller.

De i alt 48 en-suite værelser har næsten alle udgang til et gårdrum, hvorfra gæsterne har udsigt til den omkringliggende have, vinmarkerne eller bjergene.

På hotellet findes der flere poolområder samt en god spa med både indendørs pool, sauna og dampbad.  

Lanzerac Hotel & Spa har egne vinmarker og egen vinproduktion. Det gør selvfølgelig at gæsterne altid kan få sig et glas af husets vin og komme til vinsmagning i vinkælderen.

Lanzerac Hotel & Spa har tre forskellige restauranter at vælge mellem. Desuden findes der både barer og lounger, hvor man kan få sig et glas champagne og måske en god cognac.

Vil man mellem golfrunderne og vinsmagningerne ud og opleve området er der kun få minutters kørsel til Stellenbosch, hvor man finder både museer og gallerier, og hvor der er rig mulighed for at gøre nogle spændende indkøb i byens butikker og antikvitetsforretninger. Restauranter finder man også i stort antal. Området er kendt for både sin gastronomi og sine vine, og Stellenbosch er centrum for megen af den aktivitet.

______________________

Lanzrrac Hotel & Spa indgår i en pakke rundrejse, hvor I også kommer til at bo på Marine Hotel og Conrad Pezula (begge Garden Route) og turen er altså en kombination af Stellenbosch og Garden Route.

KLIK HER for at se det fulde program for turen

Et ophold på Lanzrrac Hotel & Spa kan også bookes separat eller i kombination med andre hoteller.
Ring og forhør om pris.

Antal værelser: 53
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Stellenbosch Golf Course

Stellenbosch Golf Course

Stellenbosch Golf Club er Sydafrikas fjerde ældste golfklub. Banen ligger ved Stellenbosch, og fra banen har man kig både til vinmarker og Helderberg bjergene.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Afstand til hotel: 6.3 km
Pearl & Valley

Pearl & Valley

Pearl Valley Golf Course er et sandt mesterværk, designet af Jack Nicklaus. Banen er kåret som den bane i Western Cape ved Cape Town, som er i bedst stand af samtlige baner i området. Glæd jer til at spille her.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 33.7 km

Kort

Lanzerac Hotel & Spa

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø