Eksklusivitet for livsnydere

Terre Blanche Hotel & Spa i Provence-regionen i Frankrig er en luksuriøs ferie- og wellnessdestination for livsnydere.

Resortet er ét af Frankrigs mest prestigefyldte, og er særlig kendt for sin ekstraordinære skønhed, førsteklasses faciliteter og service der rækker langt ud over det sædvanlige.

Hotellet ligger i den charmerende landsby Tourrettes og er omgivet af uberørt natur med smuk udsigt over de omkringliggende bjerge og frodige landskab. Terre Blanche strækker sig over 750 hektar og tilbyder en fredelig og eksklusiv atmosfære til sine gæster.

Terre Blanche har 115 elegante og rummelige suiter og villaer, der alle er indrettet med et moderne udtryk og raffinerede detaljer samt egen private terrasse.

Du finder flere forskellige restauranter og den efterspurgte hyggelige vinkælder, hvor du har mulighed for at vælge blandt mere en 400 af de absolut bedste vine.

Spa-området byder på alt, hvad du måtte drømme af selvforkælelse. Her kan du booke en behandling eller nyde roen i Zen Space, Tea Room, Relaxation Room eller måske hente energien på et yoga eller pilates hold. Mulighederne er mange. 

Resortet har to fremragende golfbaner, der befinder sig i toppen af Europas bedste golfbaner. De er smukt integreret i landskabet og tilbyder udfordrende og naturskønne oplevelser uanset, hvilket golf-niveau du befinder dig på.

Alt i alt er Terre Blanche Hotel & Spa det ideelle rejsemål for dig, der ønsker et eksklusivt ophold i hjertet af Provence, hvor luksus, natur, golf og wellness på smukkeste vis komplementere hinanden.

Ønskes ophold af kortere eller længere varighed er det også en mulighed. 

 

Antal værelser: 115
Pool: Ja
Afstand til stranden: 35 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 8 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

4 dages ophold med 2 green fees
Pris på forespørgsel
Du får:
 • 4 overnatninger i Deluxe Suite
 • Daglig morgenmad
 • 2 green fees
 • 4 dages lejebil
 • Direkte fly fra København til Nice
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Le Riou

'Le Riou' er en mesterskabsbane, der strækker sig over 6.616 meter. Banen er omgivet af bjergrige landskaber med velplejede fairways, frodige skove og flere vandhazarder i form af søer og vandløb. I Albatros Performance Center finder du topmoderne træningsfaciliteter med Putting Lab, måtter med TopTracer Range, 64 udslagsmåtter, fitness center og naturligvis drivingrange, pitch and putt

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Le Château

'Le Château' er en mesterskabsbane for den ambitiøse golfspiller, som vil blive belønnet for længde og præcision. Her er velplejede fairways, frodige skove og flere vandhazarder i form af søer og vandløb. I Albatros Performance Center finder du topmoderne træningsfaciliteter med Putting Lab, måtter med TopTracer Range, 64 udslagsmåtter, fitness center og naturligvis drivingrange, pitch and putt

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Kort

Terre Blanche Hotel & Spa

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team