Når kun det bedste er godt nok...

Det lækre Penha Longa Resort ligger i en beskyttet naturpark midt imellem den hippe kystby Cascais, det romantiske Sintra og historiske Lissabon. Stedet emmer af ro og naturlig skønhed, hvor du samtidig har mulighed for et stort udvalg af aktiviteter så som paddel, tennis, hicking og ikke mindst golf. Resortet hører til blandt Europas mest eksklusive og eftertragtede ’hide-aways’.

Hotellet består af 194 store stilfulde værelser og privat balkon med den smukkeste udsigt over golfbanen eller bjergene. I hovedbygningen finder du Penha Longa Wellness, hvor du kan deltage på holdtræning eller træne individuelt. I wellness området finder du ligeledes sauna, jazzuci, pool, spabehandlinger, Den Orientalske Have og hvileområde.

Masser af gourmet...
På Penha Longa er de stolte af sine 9 restauranter, hvoraf 3 med Michelin Stjerne. Arola er stedets gourmetrestaurant, hvor restaurantchef, den ’Michelin-vindende’ Sergi Arola på innovativ vis disker op med lækre retter fra det portugisiske køkken. Menukortet byder på en lang række kulinariske smagsoplevelser, som overrasker og begejstre. Restaurantens indretning er topmoderne, og gennem de store glaspartier er der en enestående udsigt over området. Arola er en nydelse og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Den noget mindre Restaurant il Mercato byder på det bedste fra Italiens tyve regioner. Her er tale om simple rustikke retter med tilhørende gode vine. I den lille gourmetshop kan man købe diverse vine og delikatesser importeret direkte fra støvlelandet.

Golfbanerne
De 27 golfhuller på Penha Longa Resort er designet af den berømte Robert Trent Jones Jr. og er blandt de 30 bedste golfbaner i Europa og de 10 bedste i Portugal. Med sine dristige drives, modige tilgange og kunstneriske greens er det både et adrenalinkick og en beroligende rejse gennem et af Portugals mest inspirerende landskaber. Penha Longa tilbyder 3 forskellige 9 hullers sløjfer: Atlantic Championship, Atlantic North og Atlantic South, som hver især giver en helt unik oplevelse gennem det smukke kuperede landskab.

Antal værelser: 194
Pool: Ja
Afstand til stranden: 3 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 1 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 jan. 2023 - 28 feb. 2023 fra 11.995,-
1 mar. 2023 - 30 apr. 2023 fra 13.995,-
1 maj. 2023 - 30 jun. 2023 fra 16.495,-
1 jul. 2023 - 31 aug. 2023 fra 19.495,-
1 sep. 2023 - 31 okt. 2023 fra 15.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Penha Longa inkl. morgenmad
  • Fri golf på Penha Longa
  • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Penha Longa

Penha Longa

The Atlantic Course er mesterskabsbanen på Penha Longa. Banen er designet af Robert Trent Jones Jr. og kåret blandt Kontinentaleuropa’s 30 bedste golfbaner. Det var på denne bane, at Thomas Bjørn i 2010 vandt Portugal Open på europatouren.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Penha Longa Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø