Når kun det bedste er godt nok...


Det lækre Penha Longa Resort ligger i et eksklusivt område på strækningen mellem Cascais og Sintra. Denne del af Lissabon-området rummer en lang række smukke landejendomme, som helt tilbage fra 1300-tallet har været tilhørssted for den portugisiske kongefamilie. Oprindeligt lå der et kloster på Penha Longa grunden, men i dag er Penha Longa Resort opført i ægte sydlandsk Palazzo-stil.

Antal værelser: 194
Pool: Ja
Afstand til stranden: 3 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 1 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 sep. 2022 - 31 okt. 2022 fra 12.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Penha Longa inkl. morgenmad
  • Fri golf på Penha Longa
  • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Penha Longa

Penha Longa

The Atlantic Course er mesterskabsbanen på Penha Longa. Banen er designet af Robert Trent Jones Jr. og kåret blandt Kontinentaleuropa’s 30 bedste golfbaner. Det var på denne bane, at Thomas Bjørn i 2010 vandt Portugal Open på europatouren.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Penha Longa Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø