Mallorca, Spanien

Mallorca - golf, sol, strand, gastronomi og vin


Ferieøen Mallorca er de senere år gået fra, at være en nedslidt charterdestination til at være et af Europas populæreste feriemål. Klientellet fra 70'ernes grisefester er erstattet med den moderne rejsende, der drømmer om store rejseoplevelser med indhold og kvalitet.

Mallorca er i dag en livsstils ø, der byder på lidt af hvert. Oplev storbypulsen i Palma de Mallorca, og besøg de gamle middelalderbyer, hvor en mosaik af små tidslommer tilsammen udgør den særlige mallorcanske kultur. Og så er der selvfølgelig solen, strandene og golfbanerne.

Men Mallorca er meget mere end golf. Mallorca har nemlig noget for enhver smag, og frem for alt er øen det perfekte feriested for hele familien.

Øens natur er uendelig smuk. Oplev de fantastiske Tramuntana-bjerge, og de endeløse rækker af oliventræer. Mærk duften fra appelsin- og citrontræerne, og nyd synet af de enorme fyrreskovsplantager og de dramatiske klippekyster.

Mallorca har 550 km. kystlinje med smukke strande, gyldent sand og bølgende klitter. Tag på opdagelse på øen og snyd ikke jer selv for et besøg i de små havnebyer Porto Cristo og Soller, hvor man kan gøre en god handel på det lokale torv.

Mallorca er også et overflødighedshorn af tapasbarer, vinbarer og gode restauranter, hvor gastronomien til stadighed når nye højder. Fra de små intime fiskerestauranter, over den autentiske spanske bistro til højt profilerede restauranter, der kan prale af at være med i det gode Michelin-selskab. Mallorca har det hele.

TV-udsendelser på DK4
Klik på linket her på siden for at se den første af to udsendelser om golf på Mallorca.

Klik her - Password er: Golf

Den anden udsendelse kan ses ved at klikke her. Password er Golf 2

Hoteller
Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa Hotel
Pula Golf Resort
Castillo Hotel Son Vida
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel
Hacienda Son Antem

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø