Belek, Tyrkiet

Belek golf ferie - et paradis for golfspillere


Belek-området på Tyrkiets sydligste kyststrækning er et paradis for golfspillere og solhungrende nordeuropæere.

Området, der i dag kaldes den Tyrkiske Riviera, ligger ud til Middelhavet og blev i midten af 1980'erne opdaget som turistdestination. Med hjælp fra den tyrkiske stat skabte man et attraktivt feriemål og området blev hurtigt centrum for golfsportens udvikling i Tyrkiet.

Konceptet er således enkelt. Kæmpemæssige luksushoteller tæt på kysten, fremragende badestrande, op mod 300 solskinsdage om året og golfbaner, der ligger som perler på en snor langs med kysten.

Hoteller
Sueno Deluxe Hotel
Maxx Royal Belek Golf Resort
Titanic Deluxe
Voyage Golf & Spa Belek
Cornelia De Luxe Resort
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa
Sirene Belek Hotel
Regnum Carya Golf & Spa Resort
Cullinan Belek

Hoteller


Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team