Peloponnes, Grækenland

Peloponnes golf rejse - myternes halvø


Grækenland er i sandhed myternes land og i Peloponnes - også kaldet den græske halvø - kan man i den grad mærke historiens vingesus.

Peloponnes er rig på kultur oplevelser og historie og byder samtidig på lækre strande og betagende landskaber, som vi kender det fra ferier på de mere kendte af øerne.

Rejser du på denne nye og spændende destination bliver du indkvarteret på et 5-stjernet luksushotel og golfresortet, der råder over to fantastiske 18-hullers golfbaner, er noget af det bedste, som findes i hele Europa.

Hoteller
The Westin Resort Costa Navarino

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team