Provence, Frankrig

Magiske Provence

Provence er en malerisk region i det sydlige Frankrig, der er berømt for sin betagende natur, kultur, mad og vin. Det er et fantastisk sted at besøge, hvad enten der er tale om en weekendtur eller et længere ophold. Her kan du kombinere fremragende golfbaner med provencalsk charme og behageligt klima.

En af hovedattraktionerne i Provence er den smukke natur, der er præget af de fineste landskaber med bløde bakker, grønne vinmarker, duftende lavendelmarker, olivenlunde og pittoreske landsbyer. Den spektakulære natur danner den perfekte ramme for livsnyderen, som ønsker at kombinere golf med flere af livets glæder.

Provence er også kendt for sin gastronomi. Særligt de kulinariske lækkerier såsom smagfulde oste, friske grøntsager, saftige frugter, olivenolie af høj kvalitet og lokale vine. At nyde autentiske provencalske retter og velsmagende vine er i sig selv en stor fornøjelse.

Når du nu er på disse kanter, så glem ikke at slå vejen forbi én af de bedårende provencalske landsbyer som Aix-en-Provence, Avignon, Saint-Rémy-de-Provence eller Gordes, der alle er kendt for historisk arkitektur, livlige markeder, kunst og kultur. Her kan du slentre gennem de brostensbelagte gader, besøge kunstgallerier og nyde cafékulturen, der er en stor del af den autentiske oplevelse i Provence.

Og husk nu golfen! Provence har et bredt udvalg af anerkendte golfbaner i naturskønne omgivelser.

Meget bedre bliver det ikke!

Hoteller
Terre Blanche Hotel & Spa

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team