Toscana, Italien

Toscana Golf ferie - golf, gourmet og vin i idylliske omgivelser


Toscana er en af Italiens mest attraktive feriedestinationer.

Vingårdene og middelalderbyerne ligger som perler på en snor og de snoede veje bugter sig gennem det bølgende landskab og bringer jer fra det ene skønne sted videre til det næste.

Toscana er en oplagt sommerdestination. Den fremragende gastronomi og de mange skønne italienske vine er sikre tegn på, at I er kommet til Toscana. Området er et sandt overflødighedshorn af store oplevelser, og byer som Montepulciano og Pienza er blot nogle af de steder, hvor I vil kunne få et eventyr I sent vil glemme.

Firenze lokker med sine mange flotte palæer, små designerforretninger, vidunderlige restauranter, den lille isbar henne om hjørnet og de små vinbarer. Byens historiske centrum har været på UNESCO's Verdensarvsliste siden 1982 og intet andet sted finder man så rigelige mængder af alt det, som giver tilværelsen krydderi. Pragtfulde vine, et udsøgt køkken, kunst, arkitektur hvor end øjet ser, og alt sammen i den smukkest tænkelige ramme - det toskanske landskab.

San Gimignano er især kendt for sine middelaldertårne. I middelalderen kappedes byens velhavende familier om at bygge de højeste og flotteste tårne, og i byens storhedstid skal der efter sigende have været i alt 72 tårne. I dag er kun 13 af disse bevaret; men alligevel tegner de en imponerende profil af byen, som kan ses langt omkring.

Toscanas smukke og bakkede landskab er som skabt til golfbaner. Der ligger mere end 20 af slagsen i området, hvoraf vi har håndplukket nogle af de bedste.

Book et ophold på Golf Hotel Punta Ala eller på Hotel La Tabaccaia og spil på den billedskønne Golf Club Castelfalfi.

I finder det alt sammen i hjertet af vidunderlige Toscana.

Hoteller
Argentario Golf & Wellness Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team