Luksus matchtur til Costa Navarino i Grækenland

Luksus matchtur til Costa Navarino i Grækenland – I samarbejde med GREECE OPEN

Resort
Costa Navarino Resort er kåret som ”European Golf Resort og the Year 2017”. Vi skal bo på The Westin Resort som er et meget eksklusiv 5-stjernet hotel. Hotellet ligger ud til Middelhavet på den sydvestlige del af Peloponnes halvøen og rummer store flotte værelser, udendørs og indendørs pools, spa og direkte adgang til stranden. Hotellet byder på mange forskellige gastronomiske oplevelser.

Golfen
På denne tur får du en verdensklasse golfoplevelse med spil på Grækenlands 4 bedste 18 hullers baner. The Dunes ligger i varieret natur med spektakulær havudsigt og har sit navn fra de høje sandklitter du møder undervejs. The Bay Course byder på en fænomenal panoramaudsigt over havet og bjergene hvor to af hullerne spilles langs den historiske Bay of Navarino. The Hills courses (East og West) er de to seneste baner, som er kommet til og er designet af José Maria Olazabel.

Rejs med i perioden 24. april 2022 til 1. maj 2022.

For yderligere information og/eller tilmelding kontakt ClassicGolf på info@classicgolf.dk eller 70 23 55 80

Prisen inkluderer

  • Direkte fly t/r inkl. Kuffert og golfbag til Kalamata (30 min fra resort)
  • 7 nætter på The Westin Resort med morgenmad i delt dobbeltværelse
  • 5 x golf fordelt på The Dunes (2), the Bay Course (1) og The Hills courses (2)
  • Alle runder er inkl. buggy
  • Transfer til/fra lufthavn
  • Enkeltværelse tillæg er på 2.200 kr./person

Pris pr. person ved 2 pers. i dobbeltværelse:

kr. 13.995,-

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø