Murcia, Spanien

Longstay Golf i Murcia, Spanien

Tager man på Long Stay til Murcia er det med udsigten til at skulle opholde sig i et af Spaniens mest nedbørsfattige områder.

På vores sted i Mar Menor har I mulighed for at spille på hele seks forskellige Jack Nicklaus golfbaner, mens Roda Golf & Beach Resort har egen golfbane lige uden for døren.

Oplevelser og selvforkælelse
De fleste turister kender La Manga del Mar Menor, som vel nok er det mest populære område. Men selve Murcia, der er hovedbyen i Murcia-regionen er bestemt også et besøg værd. Det er faktisk en fascinerende by, hvis historie strækker sig 800 år tilbage i tiden og som isæt er kendt for den smukke barokke katedral, Almudipaladset og Monteagudoborgen. Byen har et indbyggertal over 400.000, hvilket gør den til landets syvendestørste by.

Skal golfrunderne suppleres med flere aktive indslag, så kan nationalparken Sierra Espuña varmt anbefales. Parken er hjemsted for nogle af områdets højeste bjergtinder og naturen er ganske enkel vidunderlig smuk. Tag vandreskoene på og få jer en anderledes ferieoplevelse.

En anderledes oplevelse kan I også få i et af de populære kurbadeanstalter, hvor man kan forkæle sig med eksempelvis en thalassoterapi behandling. De bedste steder findes omkring saltsøen Mar Menor.

Smag på de lokale vine
Murcia-regionen kan tilbyde de besøgende meget mere end 6 runder golf og I har derfor de bedste forudsætninger for at krydre golfferien med eksempelvis nogle store gastronomiske oplevelser.

Spanien er jo også nærmest synonym med vin og småture eller dagsudflugter, der kan byde på vinsmagning på vinruterne Jumilla, Bullas og Yecla er en oplagt mulighed. De fleste vingårde tilbyder vinsmagning og ofte i kombination med servering af lokale retter. Det er en hyggelig måde at komme i kontakt med de lokale og opleve deres kultur.

Store spiseoplevelser i vente
Uden mad og drikke dur helten som bekendt ikke, og heldigvis byder netop Murcia-regionen på et fremragende køkken.

Prøv foreksempel at smag den lokale ret, caldero som består af ris, frisk fisk og den ’hemmelige’ ingrediens, ñoras, der er små tørrede, stærke pebberfrugter. Vi advarer om at det kan være stærkt vanedannende.

Det samme gælder de forskellige små saltede fisk, som ofte spises som en lille appetizers i selskab med et godt glas vin. Det lokale køkken er i det hele taget varieret og byder på masser af grøntsager samt alt godt fra havet og kødretter i rigelige mængder.

Hoteller
The Residences at Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar