So/ Sotogrande


Det tidligere Almenara Golf Resort åbner 1. august 2021 sine døre igen. Denne gang under navnet So/ Sotogrande. So/ navnet viser, at hotellet nu kommer til at høre til en gruppe af særligt luksuriøse hoteller fordelt over hele verdenen. Hotellet er igennem ca 1,5 år blevet gennemgribende renoveret og alt er nyt inkl. værelser, spa, restauranter og sågar klubhus. Hotellet har igennem de sidste 10 år været det absolut mest populære hotel i vores portefølje. Hotellet byder nu på 152 helt nye værelser, som fordeler sig ud over resortet som mindre bungalows.
Værelserne er indrettet i en moderne nordisk stil og – vil helt sikkert indfri dine forventninger.
Resortet byder på flere restauranter, hvor de dygtigste kokke vil forkæle dig på et højt gastronomisk niveau.

So/ Sotogrande har en unik beliggenhed ved Almenara golfbanen, som smukt slynger sig i den omgivende natur. De karakteristiske kork egetræer og to smukke søer, gør dette til et af Solkystens mest varierede og særegne områder. I umiddelbar nærhed ligger flere af de bedste golfbaner på Costa del Sol: La Reserva, Sotogrande og Valderama.

Alle tre sløjfer på Almenara golf er ligeledes blevet gennemrenoveret over de sidste års tid. De har bla. gjort banen mere spillevenlig ved at fjerne en del bunkers , udjævnet en del greens samt indlagt en del dræn, så banen bedre står imod, når der kommer vand fra oven.

Har du lyst til at nyde området uden for hotellet, er der et væld af muligheder i lokalområdet. Tag for eksempel på hvalsafari og mød nogle af Middelhavets fascinerende skabninger, vandretur i de smukke nationalparker i området eller på udflugt til den meget hyggelige kystby Estepona.

Golfrejsen skal efter ClassicGolf's mening også byde på afstressende elementer, og i det nye store Spa kan du nyde forskellige behandlinger, der alle giver ny energi til kroppen.

I øvrigt er der ansat en dansk direktør på det nye hotel, som skal sikre, at du alt i alt får en uforglemmelig ferie, når du besøger So/ Sotogrande.

Antal værelser: 152
Pool: Ja
Afstand til stranden: 2 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter - 5 runder golf
Periode
1 dec. 2021 - 28 feb. 2022 fra 13.495,-
1 mar. 2022 - 31 maj. 2022 fra 14.795,-
1 jun. 2022 - 30 jun. 2022 fra 15.995,-
1 jul. 2022 - 31 aug. 2022 fra 17.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • 5 x golf på Almenara
 • 1 x lejebil inkl. fri km.
 • Direkte fly inkl. kuffert og transport af golfbag.
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Almenara Golf

Almenara Golf

Almenara består af de tre sløjfer, Los Lagos, Los Alcornoques og Los Pinos. De i alt 27 huller ligger i fantastiske omgivelser og byder på golfspil af vidt forskellig karakter. På Los Lagos og Los Alcornoques er der masser af vand i spil, mens Los Pinos har mere karakter som en parkbane med høje fyrretræer. Med vidt forskelligt layout på de tre sløjfer er det muligt at sammensætte 18 hullers sublimt golf, uanset om man er nybegynder eller lavhandicapper.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 1 m
Valderrama

Valderrama

Bare sig navnet Valderrama, og enhver golfspiller ved, hvad der tales om. Det er måske Europas bedste bane, og i mange år var Valderrama vært for sæsonafslutningen på Europatouren. Banen er designet af Robert Trent Jones tilbage i 1974. Valderrama er et unikt golfanlæg med velplejede fairways og lynhurtige greens. Banen holder så høj standard, at den i 1997 blev brugt til Ryder Cup.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 8.0 km

Kort

So/ Sotogrande

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø