So/ Sotogrande


So/ Sotogrande hører til under en gruppe af særligt luksuriøse hoteller fordelt over hele verden. Hotellet byder på nye værelser, spa, restauranter og sågar klubhus. Hotellet har igennem de sidste 10 år været et af de mest populære hoteller i vores portefølje. Hotellet byder på 152 værelser, som fordeler sig ud over resortet som mindre bungalows. Værelserne er indrettet i en moderne nordisk stil og vil helt sikkert indfri dine forventninger. Resortet byder på flere restauranter, hvor de dygtigste kokke vil forkæle dig på et højt gastronomisk niveau.

So/ Sotogrande har en unik beliggenhed ved Almenara golfbanen, som smukt slynger sig i den omgivende natur. De karakteristiske korkegetræer samt to smukke søer, gør dette til et af Solkystens mest varierede og særegne områder. I umiddelbar nærhed ligger flere af de bedste golfbaner på Costa del Sol: La Reserva, Sotogrande og Valderama.

Alle tre sløjfer på Almenara golf er ligeledes blevet gennem renoveret. Blandt andet er banen gjort mere spillevenlig, ved at fjerne en del bunkers, udjævnet en del greens samt indlagt en del dræn, så banen bedre står imod når der kommer vand fra oven. OBS - Vær opmærksom på, at der i øjeblikket ikke er driving range tilgængelig på Almenara. 

Har du lyst til at nyde området uden for hotellet, er der et væld af muligheder i lokalområdet. Tag for eksempel på hvalsafari og mød nogle af Middelhavets fascinerende skabninger, vandretur i de smukke nationalparker i området eller på udflugt til den meget hyggelige kystby Estepona.

Golfrejsen skal efter ClassicGolf's mening også byde på afstressende elementer, og i det nye store Spa kan du nyde forskellige behandlinger, der alle giver ny energi til kroppen.

I øvrigt er der ansat en dansk direktør på det nye hotel, som skal sikre, at du alt i alt får en uforglemmelig ferie, når du besøger So/ Sotogrande.

Antal værelser: 152
Pool: Ja
Afstand til stranden: 2 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter - 5 runder golf
Periode
1 mar. 2023 - 31 maj. 2023 fra 16.695,-
1 jun. 2023 - 31 aug. 2023 fra 17.395,-
1 sep. 2023 - 31 okt. 2023 fra 16.695,-
1 nov. 2023 - 31 dec. 2023 fra 14.595,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Halvpension
 • 3 x golf på Almenara inkl. buggy
 • 2 x golf på La Reserva inkl. buggy
 • 1 x lejebil inkl. fri km.
 • Direkte fly inkl. kuffert og transport af golfbag.
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

3 nætter - 2 runder golf
Periode
1 mar. 2023 - 31 maj. 2023 fra 9.895,-
1 jun. 2023 - 31 aug. 2023 fra 10.595,-
1 sep. 2023 - 31 okt. 2023 fra 9.895,-
1 nov. 2023 - 31 dec. 2023 fra 8.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 3 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Halvpension
 • 1 x golf på Almenara inkl. buggy
 • 1 x golf på La Reserva inkl. buggy
 • 1 x lejebil inkl. fri km.
 • Direkte fly inkl. kuffert og transport af golfbag.
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Almenara Golf

Almenara Golf

Almenara består af de tre sløjfer, Los Lagos, Los Alcornoques og Los Pinos. De i alt 27 huller ligger i fantastiske omgivelser og byder på golfspil af vidt forskellig karakter. På Los Lagos og Los Alcornoques er der masser af vand i spil, mens Los Pinos har mere karakter som en parkbane med høje fyrretræer. Med vidt forskelligt layout på de tre sløjfer er det muligt at sammensætte 18 hullers sublimt golf, uanset om man er nybegynder eller lavhandicapper. OBS - Ingen driving range i øjeblikket.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 1 m

La Reserva

La Reserva er en unik mesterskabsbane der åbnede i 2003 og er en "must-play" bane for enhver golfspiller der besøger det sydlige Spanien. Den bugter sig flot på bjergskråningen med brede fairways og udfordrende kurver, og byder på en smuk udsigt over middelhavet. La Reserva er rangeret i top 10 over bedste golfbaner i Spanien.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 9.1 km

Kort

So/ Sotogrande

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø