Bo og spil golf på et af Spaniens bedste golfresorts

I forbindelse med PGA Catalunya Golf Resort ligger det 5-stjernede Hotel Camiral.

Hotellet, der genåbnede i 2016, består af 149 værelser, bar, restaurant, stor udendørs terrasse og en flot pool. Desuden findes der både fitness og en lille spa. Stilen på hotellet er gennemført, og man bor virkelig godt på dette hotel. Vær opmærksom på, at visse værelser ikke har balkon.

Bo med udsigt til banen
Som noget helt nyt tilbyder ClasscGolf nu også muligheden for at booke et luksus-ophold i en af de mondæne lejligheder, centralt beliggende PGA Catalunya Resort.

Lejlighederne ligger, så I fra terrassen, eller gennem de store vinduespartier, har direkte udsyn ud over 18. fairway med Pyrenæerne i baggrunden.

Der vil selvfølgelig være mulighed for, at I selv kan handle ind og stå for madlavningen, men er der dage, hvor I ikke ønsker det, så byder resortet på nogle fremragende spisemuligheder både i klubhusets ‘Clubhouse Bistrot’ eller udenfor på La Terraza del Bistrot.

Ski eller golfkøller – hvorfor ikke begge dele?
PGA Catalunya Resort er så tæt på Pyrenæerne, at det faktisk er muligt at stå tidligt op og køre i bjergene for at stå på ski og sidst på eftermiddagen snuppe en runde golf på enten Stadium Course eller Tour Course.

I kan også vælge en fridag fra golfbanen og besøge Dali-museet i Figueres. I Figueres findes små gader, hyggelige torvepladser og gode restauranter.

Universitetsbyen Girona ligger kun et kvarters kørsel fra PGA Catalunya Resort. Her lokker den gamle bydel med en utrolig flot katedral og nogle små snoede gader i det historiske kvarter. Her kan man nemt tilbringe et par timer og slutte turen af med et godt måltid mad på en af byens mange gode spisesteder.

Antal værelser: 149
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 jan. 2023 - 28 feb. 2023 fra 13.695,-
1 mar. 2023 - 31 mar. 2023 fra 14.695,-
1 apr. 2023 - 31 maj. 2023 fra 16.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 nætter inkl. morgenmad
  • 5 green fee (3 x Tour og 2 x Stadium)
  • lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København og Billund inkl. golfbag og kuffert
  • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

PGA Catalunya

PGA Catalunya er kåret som Spaniens bedste golfanlæg og var Spaniens kandidatbane til Ryder Cup 2022. Den danske ECCO Tour har i flere år brugt anlægget, som ud over gode træningsfaciliteter også har to fantastiske 18-hullers baner.

  • 36 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 0.4 km

Kort

PGA Catalunya Golf and Wellness

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø