Flot luksushotel centralt i Dubai


Det 5-stjernede Park Hyatt Dubai er et flot luksushotel, som ligger meget centralt i Dubai.

Hotellet er en del af Dubai Creek Golf and Yacht Club og ligger direkte ud til en eksklusiv marina. Det er nærmest som at befinde sig i en lille ørkenoase. Man lægger slet ikke mærke til, at man befinder sig midt i Dubai’s menneskermylder og storbypuls, og beliggenheden ud mod Dubai Creek gør dette hotel til noget helt specielt.

Stilen på hotellet er både international og sofistikeret, og får man virkelig en anderledes og eksklusiv hoteloplevelse. Gæsterne hygger sig på de udendørs terrasser eller tager et smut ind til Dubai downtown.

Vil man ud og opleve nogle af Dubai’s landmarks, så er man ikke længere væk end 10 minutters kørsel fra turistmål som Gold Souk eller Burj Khalifa.

Man oplever faktisk en særlig afslappet stemning og modsat mange andre Dubai hoteller, så findes der ingen natklub på Park Hyatt Dubai. Dette gør hotellet attraktivt for par og grupper, som ønsker ro og fred den tid, hvor de opholder sig på hotellet.

Arkitekturen på Park Hyatt Dubai er en kombination af moderne trends og traditionel byggestil, dvs. maurisk byggestil med lave bygninger og hvidkalkede facader. Hotellet består af 223 værelser og suiter, alle med enten balkon eller terrasse, der giver udsigt ud over Dubai Creek og kig til Dubai’s imponerende skyline.

Hotellet flere restauranter og uanset om I foretrækker Thaikøkkenet, det franske brasserie eller fredags brunchen med masser af seafood, så bliver I ikke skuffet over det gastronomiske ambitionsniveau.

Ind imellem sightseeing, shopping og golfrunder kan I booke tid til en behandling i hotellets spa. Hvert behandlingsrum har udgang til et privat gårdrum, hvor man efter behandlingen kan tage brusebad under åben himmel. Dubai Creek Golf and Yacht Club er nabo til hotellet og desuden er der kun få kilometer til Emirates Golf Club, som er en af Dubai mest berømte golfanlæg.

Antal værelser: 223
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Dubai Creek Golf & Yacht Club

Dubai Creek Golf & Yacht Club

Dubai Creek Golf and Yacht Club ligger direkte ud til Dubai Creek og nærmest midt i Dubai Downtown. Banen er en af de mest kendte i Dubai og det forstår man godt. For Dubai Creek Golf and Yacht Club byder på et vidunderligt layout og er året rundt i en fantastisk god stand. Træningsfaciliteterne, driving range og indspilsområder et oplyst indtil kl. 22.00.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.1 km
The Els Club

The Els Club

The Els Club, der er designet af sydafrikaneren Ernie Els, ligger midt i Dubai’s ørken. Golfoplevelsen byder på store waste areas, ondulerede fairways og hele 88 bunkers.

 • 18 huller
 • Ørken-style
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 35.5 km
Jumeirah Golf Estates

Jumeirah Golf Estates

Jumeirah Golf Estates består af de to fantastiske golfbaner, Fire og Earth course, som med en unikt design gør dem til nogle af de bedste og mest prestigefyldte golfbaner i Dubai. Det er Greg Norman, der har designet begge baner, hvoraf Fire er en flot links-style bane.

 • 36 huller
 • Ørken-style
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 38.3 km

Kort

Park Hyatt Dubai

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø