Tilbud på Golfrejser og Golfferier

Er du blandt de vinterdeprimerede og frostpinte danske golfspillere, så kan du finde et godt tilbud på din næste Golfrejse til varmere himmelstrøg her. En golfferie vil højst sandsynligt være en god medicin. Uanset om du søger uovertrufne golfbaner i spændende vulkanlandskaber eller i eksotiske palmelandskaber så er du kommet til det rette sted.
Vi leverer skræddersyede golfrejser til golfbaner i hele verden og du kan finde et godt tilbud på en golfferie her, der er mange solrige muligheder i kategorien golfrejser.

“Flot hotel med 3 fantastisk flotte golfbaner”, siger Torben og Lise om deres tur til La Cala. “Super golftur”, siger en kunde om en golfrejse til Almenara. "Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%”, siger Inger og Gunnar. På ClassicGolf hjemmeside er der flere kunder der udtaler sig positivt om deres golfrejser.

Vi kan arrangere din golfrejse uanset hvornår på året du ønsker at tage afsted. Gennem et nært samarbejde med hoteller, golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer, kan vi give dig mulighed for at få en skræddersyet service under hele turen. Vi har her i ClassicGolf vundet World Golf Award som bedste danske rejsebureau til golfrejser i 2017 og 2018.

 

Destinationer

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar