Golfophold rundt i hele verden

Golfskoler, match ture, luksusgolf og golfophold året rundt i hele verden? Golf er blevet en meget populær motionsform jorden rundt, og golfspillere har rige muligheder for at kombinere golfspil med varme rejsemål.

Du kan selv køre til golfbaner i for eksempel Toscana og Prag eller du kan hoppe på en flyver. På den solrige middelhavsø Mallorca kan du rejse til hele 24 fantastiske golfbaner. I Alicante ved Costa Blanca finder du 7 golfbaner.  Og det er ikke kun på de klassiske danske sommer- og vinterdestinationer som Spanien, Italien, Grækenland, Cypern, Portugal og Tyrkiet at man kan tage på golferie, der er også fremragende golfbaner i Tjekkiet og Irland, eller endnu længere væk, i Sydafrika, Thailand, USA, Mauritius, Den Dominikanske Republik og Dubai!

Vi tilbyder at arrangere dit golfophold! Du skal blot tage stilling til hvornår på året du ønsker at tage afsted, hvad du har af ønsker til baner og omgivelser, og så hjælper vi gerne med at udpege muligheder for rejsemål. Vi kan imødekomme langt de fleste ønsker, uanset hvor i verden du ønsker at rejse hen. Vi har nemlig gode samarbejdspartnere på både hoteller og golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer, så vi har mulighed for at skræddersy din rejse til dig. Vi gør os altid umage med at levere optimale golfophold til golfbaner rundt i hele verden. 

Destinationer

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team