Skønt nyere 5-stjernet hotel


Titanic Deluxe er et relativt nyt produkt i Belek. Mange vil genkende golfbanen, som bare nogle år tilbage hed TAT,  et af Beleks ældste anlæg, men vel også Belek´s hyggeligste golfanlæg. Der er naturligvis gratis shuttle bus imellem hotellet og Titanic golf, hvor 27 huller ligger og venter – Forest, River og Mediterranean.

Hotellet er et flot 5 stjernet hotel med All Inclusive med 6 forskellige restauranter – 3 af dem, betaler man et gebyr for at spise på. Hotellet har tilmed en restaurant, hvor man spiser på en båd på floden - og netop floden som går op forbi golfbanen og hele vejen op forbi hotellet, gør Titanic Deluxe til et anderledes hotel. Titanic Deluxe har alle tænkelige faciliteter og når man ikke spiller golf, så kan man nemt få tiden til at gå. Blandt andet findes der en opvarmet udendørs saltvandspool og hotellets store spa-wellness område.

Dette produkt er ideelt for hele familien, når ikke alle spiller golf.

Golfbanen Titanic 
De 2 baner Aspendos & Olympos er kendt for at have hævet de fleste tees på toppen af sanddyner og derfor med udsigt ud over klitter og middelhavet og ikke mange huller har blinde vinkler. Banerne har dejlige brede fairways, men den erfarne golfer vil alligevel blive udfordret. Banerne snor sig både omkring floden, skoven og Middelhavet, så selv med fri golf i pakken, vil du konstant blive udfordret og møde nye vinkler og oplevelser. 
Bemærk, at der i visse perioder på året ikke tilbydes fri golf (hør nærmere ved bestilling).

Antal værelser: 594
Pool: Ja
Afstand til stranden: 1200 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Nej
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 4 runder golf
Periode
1 sep. 2022 - 31 okt. 2022 fra 12.795,-
1 nov. 2022 - 20 nov. 2022 fra 11.895,-
21 nov. 2022 - 30 nov. 2022 fra 9.995,-
1 dec. 2022 - 25 feb. 2023 fra 9.595,-
26 feb. 2023 - 20 maj. 2023 fra 11.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter på Titanic Deluxe
 • Dobbeltværelse med All Inclusive
 • 4 x golf - på hotellets 2 baner Aspendos & Olympos
 • Shuttleservice til/fra banerne
 • Direkte privat transfer til/fra lufthavn
 • Transport af golfbag og bagage
 • Mulighed for at opgradere værelsekategori - spørg ved bestilling
 • Ved min. 8 personer kan der opnås grupperabat og gode priser på mere golf
 • Direkte fly fra København, Billund, Hamborg (feb – dec) og Aalborg (april – okt)
 • Spørg altid gerne efter andre datoer og golf muligheder som ikke ses her

Golfbaner

Titanic Golf Club

Titanic Golf Club

Titanic Golf Club består af tre 9-hullers sløjfer, River, Forest og Mediterranean. 27-hullers anlægget er designet af det engelske golfbanearkitektfirma, Architects of Hawtree Golf Course (Martin Hawtree), der har skabt tre fremragende og meget forskellige sløjfer.

 • 27 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 4.6 km

Kort

Titanic Deluxe

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø