Skønt nyere 5-stjernet hotel


Titanic Deluxe er et relativt nyt produkt i Belek. Mange vil genkende golfbanen, som bare nogle år tilbage hed TAT,  et af Beleks ældste anlæg, men vel også Belek´s hyggeligste golfanlæg. Der er naturligvis gratis shuttle bus imellem hotellet og Titanic golf, hvor 2 x 18 huller ligger og venter – Aspendos og Olympos.

Hotellet er et flot 5 stjernet hotel med All Inclusive med 6 forskellige restauranter – 3 af dem, betaler man et gebyr for at spise på. Hotellet har tilmed en restaurant, hvor man spiser på en båd på floden - og netop floden som går op forbi golfbanen og hele vejen op forbi hotellet, gør Titanic Deluxe til et anderledes hotel. Titanic Deluxe har alle tænkelige faciliteter og når man ikke spiller golf, så kan man nemt få tiden til at gå. Blandt andet findes der en opvarmet udendørs saltvandspool og hotellets store spa-wellness område.

Dette produkt er ideelt for hele familien, når ikke alle spiller golf.

Golfbanen Titanic 
De 2 baner Aspendos & Olympos er kendt for at have hævet de fleste tees på toppen af sanddyner og derfor med udsigt ud over klitter og middelhavet og ikke mange huller har blinde vinkler. Banerne har dejlige brede fairways, men den erfarne golfer vil alligevel blive udfordret. Banerne snor sig både omkring floden, skoven og Middelhavet, så selv med fri golf i pakken, vil du konstant blive udfordret og møde nye vinkler og oplevelser. 
Bemærk, at der i visse perioder på året ikke tilbydes fri golf (hør nærmere ved bestilling).

Få tilbud
Antal værelser: 594
Pool: Ja
Afstand til stranden: 1200 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 4 runder golf
Periode
27 feb. 2024 - 27 apr. 2024 fra 13.295,-
28 apr. 2024 - 31 maj. 2024 fra 15.295,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter på Titanic Deluxe
 • Dobbeltværelse med All Inclusive
 • 4 x golf - på hotellets 2 baner Aspendos & Olympos
 • Shuttleservice til/fra banerne
 • Direkte privat transfer til/fra lufthavn
 • Transport af golfbag og bagage
 • Mulighed for at opgradere værelsekategori - spørg ved bestilling
 • Ved min. 8 personer kan der opnås grupperabat og gode priser på mere golf
 • Direkte fly fra København, Billund, Hamborg (feb – dec) og Aalborg (april – okt)
 • Spørg altid gerne efter andre datoer og golf muligheder som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Titanic Golf Club

Cullinan Links Golf Club

Cullinan Links Golf Club består af de to notoriske baner the Olympos og the Aspendos. Anlægget er designet af European Golf Design. Etableret på 110 hektar jord med 36 huller (9 huller med lystmaster)
Den eneste golfbane i Tyrkiet ved flod og hav.
Oplyst driving range
Store og omfattende træningsområder for grupper

 • 36 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 4.6 km

Kort

Titanic Deluxe

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team