Lejligheder i rolige omgivelser med fantastisk udsigt

På Colina del Paraiso vil du føle dig hjemme fra første bekendtskab. Resortet er beliggende i rolige omgivelser og med den smukkeste udsigt til bjergene og Middelhavet, og på en klar dag kan du se hele vejen til Gibraltar.

Lejlighederne er store og rummelige med pæn indretning og et veludstyret køkken, samt dejlig stor terrasse med solsenge. Lejlighederne har enten ét, to eller tre soveværelser. Du vælger selv, hvor mange soveværelser du ønsker adgang til.

Selvom her er 100 lejligheder, har du en rar følelse af privatliv. Lejlighederne er omgivet af græsplæner og her er flere pool områder, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, eller nyde solen fra én af de mange liggestole.

Resortet har et rigtig hyggeligt fællesområde med blandt andet restaurant, bar og fitnessrum. Her er rig mulighed for at samles med vennerne til et spil kort, en omgang bridge eller måske en dyst i bordfodbold.

Vil du udforske Costa del Sol er resortet ideelt placeret, da du er tæt på populære turistattraktioner, charmerende landsbyer og de mange strande. Du kan nemt komme til både Puerto Banus, Benahavis, Estepona og San Pedro, hvor du kan opleve den lokale kultur, gastronomi og shopping.

Golfentusiaster vil elske Colina del Paraiso, hvor du er omgivet af nogle af Costa del Sols bedste golfbaner, med utallige muligheder for at sammensætte netop den golfpakke, der passer til dig.

Særligt til gæster i perioden fra 5. november 2023 til 24. marts 2024:

I ovenstående periode er restaurant og bar lukket, men alle områder er åbne, og gæster er mere end velkommen til at benytte de hyggelige omgivelser, der er perfekte til sociale sammenkomster og aktiviteter - og skulle vejret være lidt køligt, vil der blive tændt op i pejsen.

Fitnessrummet er åbent og tilgængeligt hele året. Det samme gælder billard og bordfodbold.

Ønsker du at deltage i vores populære match og tapasaftner, der afholdes i Estepona i oktober 2023 samt februar og marts 2024, så arrangerer ClassicGolf fælles transport til og fra begivenheden – dette er inkluderet i prisen.

Så ingen stress på vej til match, og er du til tapasaften, er det ok at snuppe et ekstra glas vin, for vores chauffør sørger for, at du kommer godt og sikkert tilbage til Colina del Paraiso.

Få tilbud
Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Muligt
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 500 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 5 Min.
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Longstay - 28 nætter - 1 soveværelse
Periode
1 feb. 2024 - 31 mar. 2024 fra 16.895,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i lejlighed med 1 soveværelse
 • 15 runder golf pr. person på Dona Julia Golf inkl. buggy
 • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Aarhus og Billund inkl. golfbag og kuffert
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Longstay - 28 nætter - 2 soveværelser
Periode
1 feb. 2024 - 31 mar. 2024 fra 22.795,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser
 • 10 green fee på Flamingos Golf
 • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Aarhus og Billund inkl. golfbag og kuffert
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Flamingos Golf

Denne 18-hullers bane er resortets oprindelige golfbane og en af Costa del Sols absolut mest maleriske anlæg. På en klar dag kan du nyde udsigten over Middelhavet til både Gibraltar og Afrika. Generelt byder Flamingos på generøse greens, hvorimod fairways hører til i den smalle ende – særligt på de første 9 huller. Flamingos har været vært for både European Senior Tour i 2004 og Ladies European Tour i 2010.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Tramores Golf

Tramores er ideel til dig, som skal træne dit korte spil med med ønske om at perfektionere teknikken. Med udsigt over Middelhavet ligger banen i rolige omgivelser imellem to dale. Tramores har en længde på 3.468 m, den er hurtig og kræver nøjagtighed. Par 63.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:
El Paraiso Golf

El Paraiso Golf

El Paraiso banen er fra 1973 og er designet af den legendariske sydafrikaner, Gary Player. Banen ligger i et smukt dalområde med udsigt til både Middelhavet og 'La Concha' bjerget. De 18 huller ligger i et fladt terræn, og der er en del vand i spil rundt på banen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Kort

Colina del Paraiso

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team