Nyrenoverede lejligheder med havudsigt og kun 9 km til Estepona by


Casas del Mar Boutique ligger tæt på nogle af Costa del Sol’s rigtig gode golfbaner, heriblandt Doña Julia, Valle Romano, El Paraiso og La Cañada.

Når du rejser på LongStay med os, sørger vi for at give dit ophold ekstra værdi, som handler om personligt værtskab, sociale aktiviteter, turneringer, fællesspisning og sammenhold - som for mange af vores gæster resulterer i nye relationer og venskaber.

I oktober 2022 og februar og marts 2023 holder vores værtspar til i Estepona, og som altid vil de stå for den ugentlige turnering og flere populære sociale arrangementer.

Casas del Mar Boutique ligger direkte ud til havet kun 9 km syd for Estepona, en times kørsel fra Málaga lufthavn.

Casas del Mar Boutique er netop genåbnet med istandsatte og velindrettede lejligheder, der enten har et eller to soveværelser samt stor stue og et veludstyret køkken.

Der er gratis Wi-Fi i lejlighederne og satellit-tv.

Alle lejligheder har flere terrasser med havudsigt, og på klare dage kan man se helt til Gibraltar.

I bor kun et stenkast fra stranden, og resortet har naturligvis også eget pool-område.

ClassicGolf's Long Stay ophold på Solkysten er inkl. turnering og sociale aktiviteter.

Klik her for at se et 360 graders billede af Casas Del Mar Boutique.

Bemærk at golfpakker på Dona Julia som udgangspunkt indeholder restriktioner med tee tider imellem kl. 08:00 - 09:00 eller efter kl. 13:00. Spørg for andre pakker med tee tider uden begrænsninger. 

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Muligt
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 5 Km
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Nej
Afstand til indkøb: 1,5 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Longstay med golf på Dona Julia, Azata Golf, Atalaya eller El Paraiso
Periode
1 okt. 2022 - 30 apr. 2023 fra 17.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i stor 2-værelses lejlighed med havudsigt
 • 15 x golf på Dona Julia inkl. buggy eller Azata Golf inkl. buggy - (Bemærk tee tidsrestriktioner)
 • 28 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg

Golfbaner

Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 8.3 km
Dona Julia Golf

Dona Julia

Dona Julia Golf Club ligger på Costa del Sol mellem Marbella og Sotogrande og ikke langt fra Estepona by. Det er helt klart en af de bedste golfbaner i området som ligger perfekt integreret i den smukke spanske natur.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 4.1 km

Azata Golf

Spil på den nyanlagte Azata Golf, som ligger i hjertet at Costa Del Sol med spektakulær udsigt over Middelhavet og Sierra Bermeja bjergene.
Banen er designet af Sterling & Martin og byder på bløde former i hyggelige og rolige omgivelser.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 5.4 km
El Paraiso Golf

El Paraiso Golf

El Paraiso banen er fra 1973 og er designet af den legendariske sydafrikaner, Gary Player. Banen ligger i et smukt dalområde med udsigt til både Middelhavet og 'La Concha' bjerget. De 18 huller ligger i et fladt terræn og der er en del vand i spil rundt på banen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 26.9 km

Kort

Casas Del Mar Boutique

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø