Nyrenoverede lejligheder lige ud til vandet og kun 9 km til Estepona by


Casas del Mar Boutique ligger tæt på nogle af Costa del Sol’s rigtig gode golfbaner, heriblandt Doña Julia, Valle Romano, El Paraiso og La Cañada.

Når du rejser på LongStay med os sørger vi for, at give dit ophold ekstra værdi, som handler om personligt værtskab, sociale aktiviteter, turneringer, fællesspisning og sammenhold - som for mange af vores gæster resulterer i nye relationer og venskaber.

I oktober 2023 samt februar og marts 2024 holder vores værtspar til i Estepona, og som altid vil de stå for den ugentlige turnering og flere populære sociale arrangementer.

Casas del Mar Boutique ligger direkte ud til havet kun 9 km syd for Estepona, ca. en times kørsel fra Málaga lufthavn.

Casas del Mar Boutique byder på store velindrettede lejligheder med to soveværelser og to badeværelser samt stor stue og et fint køkken. Alle lejligheder har enten balkon eller terrasse.

Der er gratis Wi-Fi i lejlighederne og satellit-tv.

Alle lejligheder har enten balkon eller terrasse og fra pool-området kan man på klare dage se helt til Gibraltar.

Her bor I kun et stenkast fra stranden.

ClassicGolf's Long Stay ophold på Solkysten er inkl. turnering og sociale aktiviteter.

Klik her for at se et 360 graders billede af Casas Del Mar Boutique.

Bemærk at golfpakker på Dona Julia som udgangspunkt indeholder restriktioner med tee tider imellem kl. 08:00 - 09:00 eller efter kl. 13:00. Spørg for andre pakker med tee tider uden begrænsninger. 

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Muligt
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 5 Km
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Nej
Afstand til indkøb: 1,5 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Longstay med golf på Dona Julia
Pris på forespørgsel
Du får:
 • 28 overnatninger i dejlig ferielejlighed med stue, køkken og 2 soveværelser
 • 15 x golf på Dona Julia inkl. buggy (Bemærk tee tidsrestriktioner)
 • 28 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 8.3 km

Dona Julia

Dona Julia Golf Club ligger på Costa del Sol mellem Marbella og Sotogrande og ikke langt fra Estepona by. Det er helt klart en af de bedste golfbaner i området, der ligger perfekt integreret i den smukke spanske natur. OBS - der er ikke tilhørende træningsfaciliteter/drivingrange

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 4.1 km

Azata Golf

Spil på den nyanlagte Azata Golf, som ligger i hjertet at Costa Del Sol med spektakulær udsigt over Middelhavet og Sierra Bermeja bjergene.
Banen er designet af Sterling & Martin og byder på bløde former i hyggelige og rolige omgivelser.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 5.4 km
El Paraiso Golf

El Paraiso Golf

El Paraiso banen er fra 1973 og er designet af den legendariske sydafrikaner, Gary Player. Banen ligger i et smukt dalområde med udsigt til både Middelhavet og 'La Concha' bjerget. De 18 huller ligger i et fladt terræn, og der er en del vand i spil rundt på banen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 26.9 km

Kort

Casas Del Mar Boutique

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team