The Residences La Sella Golf Resort


La Sella Apartments er med sin beliggenhed det perfekte sted at kombinere golf med afslapning, naturoplevelser, smukke sandstrande og charmerende byer som Dénia og Jávea, der blandt andet lokker med sin autentiske spanske atmosfære og hyggelige restauranter.

La Sella Golf Resort ligger en times kørsels nord for Alicante med udsigt til Montgó Natural Park.

Lejlighederne er alle elegant indrettet med soveværlse/er, bad, køkken med gode faciliteter, stue, balkon, air condition og Wifi.

Du kan nyde solen ved det skønne pool-område, hvor der er mulighed for fitness og spa pakker med adgang til bl.a. sauna, jacuzzi, udendørs hydromassage og med mulighed for at få forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

Resortet råder over to rigtige gode restauranter, Brasserie Montgó, der byder på et stort udvalg fra de klassiske middelhavskøkkener, samt Segaria Thai Restaurant - en thairestaurant med kokke fløjet ind fra Bangkok til at diske op med de lækreste
thai-specialiteter.

La Sella Golf med 27 huller ligger og venter lige udenfor døren. Her finder du finder 3 x 9 huller alle omgivet af Montgó Natural Park. På ”Llebeig” spiller du blandt smukke pinjetræer, “Gregal” er kendt for sine vand-hasarder og på “Mestral” har du fra de højeste punkter en enestående havudsigt.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 5 Km
Fuldt udstyret køkken: Delvist
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 6 Km
Balkon: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay med 16 runder
Periode
1 feb. 2023 - 15 maj. 2023 fra 22.495,-
16 maj. 2023 - 30 jun. 2023 fra 17.995,-
1 okt. 2023 - 30 nov. 2023 fra 23.395,-
1 dec. 2023 - 31 jan. 2024 fra 18.195,-
1 feb. 2024 - 29 feb. 2024 fra 20.595,-
1 mar. 2024 - 30 apr. 2024 fra 23.595,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 28 overnatninger på La Sella Golf Resort
  • 16 runder på La Sella
  • 28 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

La Sella Golf

La Sella Golf har 27 huller, som ligger i forbindelse med hotellet. La Sella Golf, der åbnede i 1991, er et forholdsvist fladt anlæg, som sagtens kan spilles uden brug af buggy. Banen ligger i et naturskønt område omgivet af appelsin-, oliven og pinjetræer. Fairways er brede og greens så tilpas store at banen er spilbar for alle. Til anlægget hører gode træningsfaciliteter samt en veludstyret proshop, hvor der er mulighed for at leje golfudstyr.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 0.2 km

Kort

The Residences La Sella Golf Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø