The Residences La Sella Golf Resort


La Sella Apartments er med sin beliggenhed det perfekte sted at kombinere golf med afslapning, naturoplevelser, smukke sandstrande og charmerende byer som Dénia og Jávea, der blandt andet lokker med sin autentiske spanske atmosfære og hyggelige restauranter.

La Sella Golf Resort ligger en times kørsels nord for Alicante med udsigt til Montgó Natural Park.

Lejlighederne er alle elegant indrettet med soveværlse/er, bad, køkken med gode faciliteter, stue, balkon, air condition og Wifi.

Du kan nyde solen ved det skønne pool-område, hvor der er mulighed for fitness og spa pakker med adgang til bl.a. sauna, jacuzzi, udendørs hydromassage og med mulighed for at få forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

Resortet råder over to rigtige gode restauranter, Brasserie Montgó, der byder på et stort udvalg fra de klassiske middelhavskøkkener, samt Segaria Thai Restaurant - en thairestaurant med kokke fløjet ind fra Bangkok til at diske op med de lækreste
thai-specialiteter.

La Sella Golf med 27 huller ligger og venter lige udenfor døren. Her finder du finder 3 x 9 huller alle omgivet af Montgó Natural Park. På ”Llebeig” spiller du blandt smukke pinjetræer, “Gregal” er kendt for sine vand-hasarder og på “Mestral” har du fra de højeste punkter en enestående havudsigt.

Få tilbud
Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 5 Km
Fuldt udstyret køkken: Delvist
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 6 Km
Balkon: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay med 16 runder
Periode
1 feb. 2024 - 29 feb. 2024 fra 20.595,-
1 mar. 2024 - 30 apr. 2024 fra 23.595,-
1 maj. 2024 - 15 maj. 2024 fra 23.595,-
16 maj. 2024 - 30 jun. 2024 fra 18.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 28 overnatninger på La Sella Golf Resort
  • 16 runder på La Sella
  • 28 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
  • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

La Sella Golf

La Sella Golf har 27 huller, som ligger i forbindelse med hotellet. La Sella Golf, der åbnede i 1991, er et forholdsvist fladt anlæg, som sagtens kan spilles uden brug af buggy. Banen ligger i et naturskønt område omgivet af appelsin-, oliven og pinjetræer. Fairways er brede og greens så tilpas store at banen er spilbar for alle. Til anlægget hører gode træningsfaciliteter samt en veludstyret proshop, hvor der er mulighed for at leje golfudstyr.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 0.2 km

Kort

The Residences La Sella Golf Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team