Imponerende All Inclusive resort

 

Constance Belle Mare Plage hører til blandt de bedste hotelresorts på Mauritius.

Lige uden for døren ligger både hav, strand og 2 fremragende golfbaner, The Legend og The Links.

Constance Belle Mare Plage er et flot hotel, som ligger i en tropisk have, og hvor gæsterne kan vælge mellem 3 poolområder.

I bor med All Inclusive på et resort, der består af 235 suiter/værelser samt 20 villaer, der både henvender sig til større grupper eller til jer som vil give jer selv en ekstraordinær oplevelse på golfferien til Mauritius.

All Inclusive-konceptet giver adgang til hele 7 fantastiske restauranter og 5 barer. Der holdes et vist niveau på Constance Belle Mare Plage, og det betyder bl.a., at det efter kl. 18.30 ikke er tilladt at befinde sig i restauranterne iført T-shirts, shorts, sandaler osv.

Bor man på Constance Belle Mare Plage er green fee til de to golfbaner, The Legend og The Links, inkluderet i prisen.

Antal værelser: 235
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
16 sep. 2019 - 31 okt. 2019 fra 17.995,-
1 nov. 2019 - 22 dec. 2019 fra 19.995,-
23 dec. 2019 - 6 jan. 2020 fra 28.995,-
7 jan. 2020 - 31 mar. 2020 fra 19.495,-
1 apr. 2020 - 30 sep. 2020 fra 17.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 nætter i Prestige Room
  • Halvpension med morgenmad og middag - spørg gerne på pris på All-Inclusive
  • Fri golf på 2 fantastiske 18 hullers baner
  • Transfer til/fra hotellet
  • Fly t/r København-Mauritius (med mellemlanding)
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Belle Mare Plage Golf Resort

Belle Mare Plage Golf Resort

Belle Mare Plage Resort består af to 18-hullers golfbaner, hvoraf Legend Golf Course er blevet brugt af European Senior Tour og har været kåret blandt de bedste på Mauritius. Det er gratis at spille på de to golfbaner når man bor på enten Constance Belle Mare Plage eller Constance Le Prince Maurice.

  • 18 huller
  • Seaside
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 4.3 km

Kort

Constance Belle Mare Plage

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar