Imponerende All Inclusive resort


Constance Belle Mare Plage hører til blandt de bedste hotelresorts på Mauritius.

Lige uden for døren ligger både hav, strand og 2 fremragende golfbaner, The Legend og The Links.

Constance Belle Mare Plage er et flot hotel, som ligger i en tropisk have, og hvor gæsterne kan vælge mellem 3 poolområder.

I bor med All Inclusive på et resort, der består af 235 suiter/værelser samt 20 villaer, der både henvender sig til større grupper eller til jer som vil give jer selv en ekstraordinær oplevelse på golfferien til Mauritius.

All Inclusive-konceptet giver adgang til hele 7 fantastiske restauranter og 5 barer. Der holdes et vist niveau på Constance Belle Mare Plage, og det betyder bl.a., at det efter kl. 18.30 ikke er tilladt at befinde sig i restauranterne iført T-shirts, shorts, sandaler osv.

Bor man på Constance Belle Mare Plage er green fee til de to golfbaner, The Legend og The Links, inkluderet i prisen.

Antal værelser: 235
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Pris på forespørgsel
Du får:
 • 7 nætter i Prestige Room
 • Halvpension med morgenmad og middag - spørg gerne på pris på All-Inclusive
 • Fri golf på 2 fantastiske 18 hullers baner
 • Transfer til/fra hotellet
 • Fly t/r København-Mauritius (med mellemlanding)
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Belle Mare Plage Golf Resort

Belle Mare Plage Golf Resort

Belle Mare Plage Resort består af to 18-hullers golfbaner, hvoraf Legend Golf Course er blevet brugt af European Senior Tour og har været kåret blandt de bedste på Mauritius. Det er gratis at spille på de to golfbaner når man bor på enten Constance Belle Mare Plage eller Constance Le Prince Maurice.

 • 18 huller
 • Seaside
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 4.3 km

Kort

Constance Belle Mare Plage

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team