Tilbud på Golfophold

Et golfophold er en god medicin hvis du er blandt de vinterdeprimerede og frostpinte danske golfspillere! Her kan du finde et godt tilbud på dit næste Golfophold under varmere himmelstrøg. Om du søger uovertrufne golfbaner i spændende vulkanlandskaber på Tenerife eller i eksotiske palmelandskaber i thailandske Hua Hin, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi leverer skræddersyede golfophold til de lækreste golfbaner i hele verden. Her kan du finde et godt tilbud på et golfophold, vi har mange solrige muligheder at vælge imellem.

“Flot hotel med 3 fantastisk flotte golfbaner”, siger Torben og Lise om deres tur til La Cala. “Super golftur”, siger en kunde om en golfrejse til Almenara. "Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%”, siger Inger og Gunnar. På ClassicGolf hjemmeside er der flere kunder der udtaler sig positivt om deres golfrejser.

Vi er et rejsebureau der kan arrangere dit golfophold uanset hvornår på året du har lyst til at tage på rejse. Vi har tæt og kvalitetsorienteret samarbejde med hoteller, golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer i det meste af verden og vi kan derfor give dig mulighed for en skræddersyet service under hele rejsen og opholdet.

Golfophold:
Golfskoler, match ture, luksusgolf og golfophold året rundt i hele verden? Golf er blevet en meget populær motionsform jorden rundt, og golfspillere har rige muligheder for at kombinere golfspil med varme rejsemål.

Du kan selv køre til golfbaner i for eksempel Toscana og Prag eller du kan hoppe på en flyver. På den solrige middelhavsø Mallorca kan du rejse til hele 24 fantastiske golfbaner. I Alicante ved Costa Blanca finder du 7 golfbaner. Og det er ikke kun på de klassiske danske sommer- og vinterdestinationer som Spanien, Italien, Grækenland, Cypern, Portugal og Tyrkiet at man kan tage på golferie, der er også fremragende golfbaner i Tjekkiet og Irland, eller endnu længere væk, i Sydafrika, Thailand, USA, Mauritius, Den Dominikanske Republik og Dubai!

Vi tilbyder at arrangere dit golfophold! Du skal blot tage stilling til hvornår på året du ønsker at tage afsted, hvad du har af ønsker til baner og omgivelser, og så hjælper vi gerne med at udpege muligheder for rejsemål. Vi kan imødekomme langt de fleste ønsker, uanset hvor i verden du ønsker at rejse hen. Vi har nemlig gode samarbejdspartnere på både hoteller og golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer, så vi har mulighed for at skræddersy din rejse til dig. Vi gør os altid umage med at levere optimale golfophold til golfbaner rundt i hele verden.

Destinationer

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø