REJS TRYGT MED CLASSICGOLF

REJS TRYGT MED CLASSICGOLF
Opdateret 25.09.2020

Kære Gæster

Håber I lige så meget på at kunne rejse igen, som vi gør?

I disse tider er det vanskeligt at finde rejsemål, hvor vi kan rejse til. Hos ClassicGolf følger vi dagligt udviklingen i de officielle rejsevejledninger og tilbyder rejser til rejsemål, som fortsat er mulige.

For at imødekomme den usikkerhed, som mange med god grund oplever ifht. at bestille en ny rejse sydpå, indfører ClassicGolf et nyt koncept.

ClassicGolf tilbyder nu fri annullering indtil 14 dage inden afrejse, hvis du booker en pakkerejse hos os*. Uanset om det er på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger eller en anden årsag*.

Flybilletter, som indgår i pakkerejsen, skal være fleksible, så de kan refunderes skulle dette blive nødvendigt. Ønsker I at rejse med et flyselskab, som ikke tilbyder fleksible og refunderbare flybilletter, kan det betyde, at du som kunde skal være indstillet på at opgive dit depositum, hvis flybilletter går tabt, eller være indstillet på at købe flybilletter selv**.

Husk at booke din rejse hos et rejsebureau, som er medlem af Rejsegarantifonden, og som har bevist at de betaler rettidigt tilbage til deres kunder i tilfælde af annullerede rejser. Se vores facebook her og vores positive anmeldelser på trustpilot her (bedste i branchen).

*Den frie afbestillingsret gælder for alle rejser booket fra den 25 september 2020 og frem, hvor fly kan bookes med fleksible og fuld refunderbare billetter og inden for EU.  For rejser hvor der ikke kan bookes fleksible flybilletter, samt rejser udenfor for EU, skal I kontakte os for at høre vilkår.
Rejser kan bestilles til destinationer, som på bestillingstidspunktet er enten, grønne, gule eller orange. Hvis landet er orange, hvor alle ikke-nødvendige rejser frarådes, skal du tjekke med din rejseforsikring ang. vilkår, inden en rejse bestilles.

** Vil kun ske hvis de danske myndigheder fraråder alle ikke nødvendige rejser til en given destination, samt at dit fly afgår alligevel og flybilletter derfor ikke kan refunderes. Er flyet annulleret er I sikre på at blive kompenseret.

Med venlig hilsen
Marc Limschou
Direktør i ClassicGolf

 _________________________________________________________________________________________________________

VI ER HER STADIG !! – REJS TRYGT MED CLASSICGOLF
Opdateret 14.07.2020

Kære Alle

Jeg håber at I alle har det godt, hvor end I befinder Jer i det danske land.

Her er seneste opdatering fra os i ClassicGolf.

De sidste mange uger kommer til at gå over i historien for mange af os. Og det gælder sandelig også for os hos ClassicGolf.
Vi har brugt alt vores tid på at hjælpe vores kunder hjem fra udlandet da Udenrigsministeriet ændrede deres rejsevejledning og bad folk i udlandet om at komme retur til Danmark.
Efterfølgende har det handlet om at få betalt de af vores kunder, som ikke kunne rejse grundet Udenrigsministeriets rejsevejledning, retur. Det har taget noget tid, da der var en forventning om at Rejsegarantifonden, skulle forestå dette.
Det viste sig at trække meget i langdrag (for at sige det meget mildt) og vi besluttede derfor for nogle uger siden, af betale vores kunder med annullerede rejser, retur egenhændigt. For herefter at søge noget støtte fra Rejsegarantifonden (i form af lån). Som resten af rejsebranchen gør det.

Pr. dags dato har vi således betalt vores kunder retur med annullerede rejser fra den 13. marts 2020 til og med den 30 aug 2020. Og det er vi stolte af, bl.a. fordi vores kunder således ikke skulle vente yderligere på de penge de har ret til, end de allerede har gjort.

Derudover har vi betalt kunder tilbage for deres mistede feriedøgn, blandt dem som desværre måtte rejse hjem før tid fra udlandet efter den 13 marts 2020.

Jeg vil gerne takke vores mange kunder for den store tålmodighed I har udvist, og nogle stadig gør.
Med det på plads, kan vi så småt begynde at se fremad. Flere lande er begyndt at åbne grænserne for turister igen. Også uden diverse restriktioner om karantæne etc. Det gælder bla Spanien. Tyrkiet vil nok også følge trop snarest.

Vi anser det for at være forsvarligt at booke en rejse til efteråret 2020 på nuværende tidspunkt. Og selvfølgelig til foråret 2021. Man er stadig dækket af de gængse regler fra Rejsegarantifonden. Dvs hvis Udenrigsministeriet fraråder ikke nødvendige rejser på afrejsetidspunkt, får man sine penge retur.

Mange hoteller og golfbaner har allerede indført diverse opdaterede procedurer, for hvordan de gør rent og håndterer gæster.
Vi har fortsat de fleste medarbejdere hjemsendt på støtteordning fra staten. Tlf tid hverdage fra kl. 10-16. Og endnu bedre er mail info@classicgolf.dk. Vi svarer som regel samme dag.

I skal endeligt ikke holde jer tilbage med at skrive på vores Facebook-side, hvor I drømmer om at rejse hen når dette er muligt igen.

Med ønsket om en god dag, og at vi fortsat må lave nogle skønne rejser til jer, når alt dette er overstået.

Med venlig hilsen
Marc Limschou
Direktør i ClassicGolf