REJS TRYGT MED CLASSICGOLF

REJS TRYGT MED CLASSICGOLF

Opdateret 01.01.2023

Kære Gæster

ClassicGolf har arrangeret pakkerejser i mere end 10 år, og vi er derfor altid på forkant, ifht. at skabe de mest trygge rammer for din rejse. Dette gælder før, under og efter endt rejse.

Hos ClassicGolf følger vi altid udviklingen i de officielle rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet samt smittetal på alle vores destinationer.

Når du køber en rejse hos ClassicGolf, er du dækket af Lov om Pakkerejser, ligesom vi naturligvis er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 2043).

Det er vigtigt at betale restbeløb på jeres rejse til tiden. Hvis dette ikke sker, forbeholder ClassicGolf sig retten til at annullere jeres rejse og indbetalt depositum går tabt. 

Hvis Udenrigsministeriets fra 7 dage før afrejse fraråder al udrejse til din destination, refunderer ClassicGolf din rejse. Dog kan der være særlige aftaler vedrørende flybilletterne, som betyder, at denne del ikke refunderes eller kun delvist refunderes (alternativt udskydes til senere brug). Dette er du oplyst i tilbuddet. Du kan forvente at have dine penge retur inden for 7 – 10 dage fra aflysningen finder sted.

Husk at tegne en privat rejse og afbudsforsikring, som bl.a. dækker hvis du/ I skulle blive smittet med Covid-19 ( eller blive nær kontakt) kort inden afrejse. Her er ClassicGolf ikke forpligtet til at betale jer tilbage, hvis I ikke kan rejse. Kun hvis Udenrigsministeriet fraråder alle rejser 7 dage inden afrejse. Kontakt evt  Gouda rejse forsikring for at høre nærmere ang. en forsikring.

Husk at booke din rejse hos et rejsebureau, som er medlem af Rejsegarantifonden, og som har bevist, at de betaler rettidigt tilbage til deres kunder i tilfælde af annullerede rejser. Se vores Facebook her og vores positive anmeldelser på trustpilot her.

I øvrigt henviser vi til vores almindelige handelsbetingelser, som du kan læse her

Skulle du have spørgsmål til ovenstående, er du meget velkomne til at kontakte os på tlf. 7023 5580 eller på info@classicgolf.dk.

 

Med venlig hilsen

Marc Limschou

Direktør i ClassicGolf