REJS TRYGT MED CLASSICGOLF

REJS TRYGT MED CLASSICGOLF
Opdateret 11.03.2021

Kære Gæster

Håber du lige så meget på at kunne rejse igen, som vi gør?

I disse tider er det stadig vanskeligt at finde rejsemål, hvor vi kan rejse til. Hos ClassicGolf følger vi dagligt udviklingen i de officielle rejsevejledninger samt smittetal og tilbyder rejser til rejsemål, så snart det er muligt.

ClassicGolf har arrangeret pakkerejser i mere end 10 år, og vi er derfor altid på forkant, ifht. at skabe de mest trygge rammer for din rejse. Dette gælder før, under og efter endt rejse.

Når du køber en rejse hos ClassicGolf, er du dækket af Lov om Pakkerejser, ligesom vi naturligvis er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 2043).

Med mindre andet aftales, booker vi fleksible flybilletter, som tillader enten en ændring i afrejse dato eller fuld refundering af flybillet. Dette giver både jer og os tryghed.

Skulle det ikke være muligt at rejse udenlands på grund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger, kan du vælge at få dine penge retur eller udskyde rejsen. Vælger du at få pengene retur, kan du forvente, at dette sker inden for ganske få dage.

Rejser kan bestilles til destinationer, som på bestillingstidspunktet er enten, grønne, gule, orange eller røde. Hvis landet er orange eller rødt på bestillingstidspunktet, anbefaler vi, at du tjekker med din rejse forsikring ang. vilkår, inden du bestiller rejsen. Hvis din egen rejse forsikring ikke dækker fuldt ud, kan du med fordel kontakte Gouda rejse forsikring.

Husk at booke din rejse hos et rejsebureau, som er medlem af Rejsegarantifonden, og som har bevist, at de betaler rettidigt tilbage til deres kunder i tilfælde af annullerede rejser. Se vores facebook her og vores positive anmeldelser på trustpilot her.

I øvrigt henviser vi til vores almindelige handelsbetingelser, som du kan læse her

Skulle du have spørgsmål til ovenstående, er du meget velkomne til at kontakte os på tlf. 7023 5580 eller på info@classicgolf.dk.

Med venlig hilsen
Marc Limschou
Direktør i ClassicGolf