Par-golf til Belek

Denne tur er sat op hjemmefra. Turen er uden matchturleder, men I kommer til at spille med andre ligesindede golfere, som godt kan lide at spille under varmere himmelstrøg. Golftiderne er bestilt, bussen kører, så det eneste I skal koncentrere jer om er at spille golf.

Der er mulighed for at spise sammen på Sirene's dejlige buffet restaurant, eller mod et lille tillæg, kan der bestilles bord på en af de 4 andre lækre a la carte restauranter. I kan også vælge at spise selv nogle af aftenerne. Det er helt op til jer selv at bestemme.

Golfen:
På denne Par-matchtur skal vi spille to gange på Pasha. En dejlig åben bane, som er morsom at prøve kræfter med. Banen byder på brede fairways, men selv den erfarne golfspiller skal tænke sig om for at komme ind med en god score.

Denne tur byder også på en tidlig starttid på Carya, som er en bane, der bliver brugt på Europatouren. Her venter en fantastisk oplevelse. Banen er vel nok Beleks bedste og dyreste anlæg og hvis man vil give sig selv en ekstraordinær golfoplevelse, så er det muligt (mod tillæg) at prøve at spille banen om aftenen, da samtlige huller er oplyst.

Turen byder også på en runde på PGA Sultan, som betegnes som en af Belek bedste baner, så alt i alt er der noget at glæde sig til.

I kommer til at spille på forudbestilte starttider – og vi sætter jer op med de øvrige par som deltager på turen.

Hotellet:
Sirene Belek er et velkendt All Inklusive hotel og der venter jer store dejlige suiter på hele 47 kvm. Hotellet er designet med moderne arkitektur, hvor der er lagt vægt på gode opholdsrum for gæsterne og der findes naturligvis alle tænkelige faciliteter. Hotellet blev nyrenoveret i 2015 og fremstår i dag rigtig flot.

Rigtig mange danskere har besøgt hotellet igennem årene og kender derfor også de 2 baner Pasha og Sultan. Knap så mange har besøgt hotellet efter renoveringen, så vi kan varmt anbefale jer denne tur, hvor alt er timet og tilrettelagt.

Program

02.04.2018      Pasha - teetider fra kl: 10:58 – 11:06

03.04.2018      Sultan - teetider fra kl: 08:04 – 08:15                     

05.04.2018      Carya - teetider fra kl: 07:30 – 07:39

06.04.2018      Pasha - teetider fra kl: 11:06 – 11:14

Bemærk: Udsolgt!

Afrejse: 01. april 2018 direkte fra Billund eller Kastrup.

Prisen inkluderer

  • 7 overnatninger i delt Suite på 47 kvm.
  • Ultra All Inclusive
  • 4 x golf (2 x Pasha, 1 x PGA Sultan og 1 x Carya)
  • Transfer til/fra golfbanerne
  • Fly direkte fra København/Billund til Antalya
  • Transport af golfbag og bagage
  • Transfer direkte til/fra lufthavnen
  • Ekstra golfrunder fra kr. 500,-

kr. 7.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar