Eksklusiv Matchtur til Sydafrika

Matchtur til Sydafrika - Rejs 13.-26. marts 2018

Sydafrika er et paradis for golfspillere, og det er ikke uden grund at Regnbuelandet er gået hen og blevet en af nordeuropæernes foretrukne golfdestinationer. Når det er vinter i Danmark er det sommer i Sydafrika.

Klimaet er skønt, golfbanerne i verdensklasse og med mulighederne for både at opleve den smukke natur, de vilde dyr og samtidig tage på storbyoplevelser, så har man den komplette golfpakkeløsning.

Samtidig er Sydafrika kendt for at have en gourmetscene, der hører til i den absolutte top. Det gør priserne til gengæld ikke. Det er faktisk relativt billigt at opholde sig i Sydafrika, når der skal smages på vinene og spises på de mange gode restauranter.

Vi har været Sydafrika – rejst rundt og besøgt hoteller og spillet de bedste golfbaner. Vi har set vilde dyr og har været rundt og se på mange af de bedste vingårde. Nu har vi samlet alt det bedste, som vi oplevede, og tilbyder en fantastisk matchtur, som både inkluderer Cape Town, Stellenbosch, Western Cape og Garden Route.

Dagsprogram

Tirsdag d. 13. marts 2018

Afrejse fra København. Vi mødes i lufthavnen kl. 12:00, hvorefter vi tjekker ind i samlet flok, inden vi kl. 14:20 flyver mod Dubai. Her har vi et par timer, inden vi flyver mod Cape Town.

Onsdag d. 14. marts 2018

Vi lander kl. 11:45 og bliver mødt i lufthavnen af vores agent, som sørger for, at vi kommer sikkert frem til Erinvale, Cape Town, som er første stop på turen. Her skal vi bo i de første fem dage og bliver indkvarteret på det lækre Erinvale Estate Hotel og Spa. Efter en lang rejsedag bruger vi de første par timer på at komme helt ned i gear og nyde omgivelserne. Hen under aften mødes vi til 3-retters velkomstmiddag på hotellets restaurant, Seventeen07 Restaurant.

Torsdag d. 15. marts 2018

Efter en god nats søvn er det blevet tid til at spille golf. Vi starter stille og roligt ud med prøverunde, men det bliver bestemt ikke kedeligt. Vi skal nemlig spille på en af de bedste golfbaner i området omkring Cape Town. Clovelly Golf Club ligger i Silvermine Valley og hører til blandt de 50 bedste baner i Sydafrika.

Resten af dagen er til fri disposition.    

Fredag d. 16. marts 2018

Dagen i dag skal bruges til at få en opleveren. Vi bliver hentet af vores guide kl. 08:30 og bliver fragtet til Cape Point, der er et af Cape Towns mest spændende vartegn, og et sted som gennem årene har været årsag til mange skibsforlis. Først i 1859 blev der opsat et fyrtårn, som den dag i dag knejser hele 238 meter over havets overflade. I når til toppen af klippen med et lille tog, der kører i pendulfart med turisterne, som vil ud på de yderste klipper for at nyde udsigten til Atlanterhavet, Det Indiske Ocean og False Bay.

Derudover kommer vi også forbi Cape Peninsula, hvor vi skal bl.a. besøge Kirstenbosch Botanical Gardens og Boulders Beach, hvor der som det eneste sted i Sydafrika kan ses fritgående pingviner. Efter en god frokost (inkluderet) og masser af oplevelser vender vi tilbage til hotellet. 

Om aftenen bliver vi kørt til Cape Town, hvor vi skal spise middag på den anmelderroste restaurant, Gold Restaurant, en oplevelse vi sent vil glemme.

Vi får serveret en 14-retters tasting menu, 'Taste Safari', som præsenterer et bredt udvalg af noget af det bedste som det Sydafrikanske køkken kan byde på. Under middagen er der underholdning med sang, dans og trommer, så vi kommer i den helt rigtige stemning.  

Se en video fra en aften på The Gold Restaurant HER

Lørdag d. 17. marts 2018

Ovenpå en kæmpe oplevelse er det igen tid til at snøre golfskoene. Vi spiller nemlig første tællende runde på Erinvale Golf Course. Efter runden hygger vi sammen og kan slappe af og nyde de smukke omgivelser vinlandet byder på.

Søndag d. 18. marts 2018

Vi skal igen ud og opleve. Denne gang står den i vinens tegn, når vi besøger en af de bedste vingårde i området og smager på udsøgte vine fra området omkring Stellenbosch, Franschoek, Peril, Franschhoek & Paarl.

Vi bliver hentet af vores guide på hotellet og skal bl.a. også opleve Afrikaanse Taal Monument i Paarl og Drakenstein Prison, hvorfra Nelson Mandela blev løstladt i 1990.

Tillader tiden det kan vi gøre et stop ved Huguenot Fine Chocolates, en berømt chokoladebutik, der ligger på hovedgaden i Franschhoek.

Frokosten (inkluderet) spiser vi i Stellenbosch, inden vi skal smage på lidt mere vin. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på vores hotel.  

Mandag d. 19. marts 2018

Det er blevet rejsedag. Efter morgenmaden bliver vi hentet og transporteret til Gondwana Game Reserve, hvor vi skal bo de næste to dage. Det er en køretur på 4 timer, så der bliver rig mulighed for at læne sig tilbage og nyde de smukke omgivelser, inden vi rammer det ørkenrøde sand. Gondwana er et af vores foretrukne steder, hvis man gerne vil på safari i Western Cape. Reservatet dækker over 11.000 hektar land, og der er som et af de eneste steder i den sydlige del af Sydafrika mulighed for at opleve de magiske Big Fife. Efter ankomst tilbydes der eftermiddagssafari for dem som har lyst.

Tirsdag d. 20. marts 2018

Vi står op før solen. Vores ranger er klar til at tage os med på safari og opleve de vilde dyr. Tidligt om morgenen er et af de bedste tidspunkter at spotte dyrene. Efter 3 timers game drive spiser vi en stor. lækker morgenbuffet, inden vi kan slappe af ved poolen, mens dyrene kan ses på afstand. Om eftermiddagen går det løs igen med endnu engang safari, inden vi sidst på dagen mødes til et hyggeligt aftensmåltid. Når mørket falder på er det blevet tid til at komme til køjs ovenpå en spændende og oplevelsesrig dag.  

Onsdag d. 21. marts 2018

Efter en god nats søvn, checker vi ud fra Gondwana og bliver herfra kørt til Pinnacle Point, hvor vi spiller den anden tællende golfrunde på turen. Pinnacle Point er et golfanlæg, der er blevet kåret til den mest naturskønne golfbane i Sydafrika. Her tages golfen til et helt andet niveau og med en fænomenal udsigt, bliver det uden tvivl en golfoplevelse, som vi aldrig nogensinde glemmer.

Efter en fantastisk runde golf sættes kursen mod George og golfmekkaet; Fancourt, som er højdepunktet på turen. Her bliver vi modtaget med champagne og smil, når receptionisterne checker os ind. Imens vi nyder den rolige stemning i hovedbygningen kan vi skue ud over golfbanerne.

Torsdag d. 22. marts 2018

En god nats søvn på Fancourt er det der skal til for at være med i præmierækkerne. Vi spiller tredje tællende runde på Fancourt Montagu. Herefter nyder vi de lækre omgivelser og begynder så småt at gøre os klar til finalerunden.

Fredag d. 23. marts 2018

Dagen kan bruges til afslapning og hygge på egen hånd. Der er mulighed for at spille The Links Course på Fancourt, som har været vært for The Presidents Cup og i øvrigt er en af Sydafrikas absolut bedste golfbane. Det koster kr. 1.295 + caddy fee pr. person.

Lørdag d. 24. marts 2018

Det er blevet finaledag! Vi mødes til morgenmad og opvarmning, inden starteren sætter os i gang på Outenique, hvor vi spiller finalerunden. Efter runden kårer vi vinderen af matchturen, inden vi kl. 19:00 mødes til afslutningsmiddag på Henry’s Restaurant.

Søndag d. 25. marts 2018

Det er tid til at sige farvel til Sydafrikas bedste golfresort og sætte kurs mod Cape Town og nyder de smukke omgivelser inden vi flyver tilbage til København.

Prisen inkluderer

 • Fly t/r København – Cape Town
 • Inkl. skatter og afgifter
 • 5 nætter på Erinvale Estate Hotel og Spa inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Gondwana Game Reserve
 • 2 dage med game drives og fuld pension
 • 4 nætter på Fancourt inkl. morgenmad
 • Velkomst- og afslutningsmiddag
 • Heldagstur til Cape Point og Peninsula efterfulgt af traditionel sydafrikansk middag i Cape Town
 • Heldagstur i winelands
 • 2 x frokost (heldagsture)
 • 5 runder golf fordelt på Clovelly, Erinvale, Pinnacle Point samt Fancourt Montagu & Ortanique
 • Mulighed for ekstra runde på The Links – Sydafrikas bedste golfbane
 • Alle transfers

Tillæg for enkeltværelse er kr. 6.995,-

kr. 26.495,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar