Par-Golf til Titanic Deluxe Belek

Par-Golf et nyt koncept hos Classicgolf

Turen er sat op hjemmefra og I kommer til at spille golf med andre ligesindede danske golfere, som godt kan lide at spille golf sammen, under varmere himmelstrøg. Golftiderne er bestilt på forhånd og I bor på banen, så det eneste I skal koncentrere jer om er at spille golf. Der er mulighed for, at spise sammen eller hver for sig med godt udvalg af deres a la Carte restauranter (nogle mod tillæg) - det er helt op til jer.

Golfen:
På denne par-golf tur sættes æren på spil. Vi skal spille 4 x golf på Titanic med gode starttider. Der er bestilt fri golf, hvilket betyder at man på fridagene kan benytte sig af de 27 huller som banen råder over, efter ønske og muligheder. Golfen udover de 4 runder som er bestilt, bookes lokalt i pro-shoppen.  

Titanic – 27 huller med 3 sløjfer – Forest, River og Mediterranean.

Nogle vil helt sikker genkende banen, da det er den gamle TAT bane ”Belek´s ældste bane”. Nu er der smidt adskillige mio. kr. i anlægget, og banen har over de sidste 2 år, virkelig vendt tilbage som en af de gode anlæg i Belek. Her er gode muligheder for, at blive udfordret og samtidig stiller banen krav til både den erfarne og nye golfer. Med udsigt over Taurus bjergene, venter her en stor oplevelse. Man kommer forbi vand, skov og flotte udsigt punkter.

Hotellet:
Titanic Deluxe er et hotel som får rigtig flot feedback fra vores gæster. Et luksus hotel, hvor alt går op i en højre enhed. Deres All Inklusive program er et af de bedre i Belek og så har hotellet naturligvis masser af forskellige faciliteter, såsom spa, tennis, og en kæmpe udendørs opvarmet saltvandspool.

OBS!  der er mulighed for at tilkøbe en ekstra uge på hotellet med fri golf for kr. 5.500,- pp.

Program
01.04.2019      Titanic - tee tider fra kl. 12:51
02.04.2019      Titanic - tee tider fra kl. 07:54                
04.04.2019      Titanic - tee tider fra kl. 13:00
05.04.2019      Titanic - tee tider fra kl. 08:39

Bemærk!
Denne tur skal bestilles senest 31 januar. 2019 – først til mølle - max 16 gæster.
Der er ingen matchleder med på turen.

Bliver rejsen ikke solgt til mere end 4 gennemføres booking som individuelt rejsende til samme pris og indhold.

Afrejse: 31.03.2019 direkte fra Billund eller Kastrup.

Flytider fra Billund - UDSOLGT !
31.03.2019 BLL 20:30 – AYT 01:25(+1)
07.04.2019 AYT 16:30 - BLL 19:35

Flytider fra Kastrup  UDSOLGT!
31.03.2019 CPH 10:45 – AYT 14:25
07.04.2019 AYT 06:00 -  CPH 08:50

Prisen inkluderer

  • Direkte fly fra København og Billund
  • 7 overnatninger i delt dobbelt værelse med balkon
  • All Inklusive - morgen, middag og aftensmad, snackbar + drikkevarer hele ugen
  • 4 x golf på Titanic Golf på 3 forskellige sløjfer
  • Fri golf – mulighed for at spille på fridagene alt efter ledighed på banen
  • Transport af golfbag og bagage
  • Direkte transfer til/fra lufthavnen
  • Transfer til/fra Titanic Golf

kr. 8.495,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar