Par-Golf til Sueno Golf Belek

Par golf  - nyt koncept hos Classicgolf

Turen er sat op hjemmefra og man kommer til at spille golf med andre ligesindede danske golfere, som godt kan lide at spille golf sammen, under varmere himmelstrøg. Golftiderne er bestilt, I bor på banen, så det eneste I skal koncentrere jer om er at spille golf. Der er mulighed for, at spise sammen eller hver for sig på Sueno Golf Hotel´s hoved restaurant eller på deres a la Carte restauranter (nogle mod tillæg) og så kan man også benytte sig af Sueno Deluxe  søster hotel mange restauranter og faciliteter. Det er helt op til jer.

Golfen:
På denne par matchtur sættes æren på spil. Vi skal spille 2 x Dunes og 2 x Pines med rigtig gode starttider. Der er bestilt fri golf, hvilket betyder at du på fridagene kan benytte de 2 baner, efter ønske og muligheder. Golfen udover de 4 runder som er bestilt, bookes lokalt i pro-shoppen.  

Dunes – et helt igennem fantastisk anlæg, som er en lidt lettere bane end sin søster bane Pines. Masser af udfordringer venter, hvor der er vand i spil på mange af hullerne og de fleste greens er dækket af naturlige bunkers. Afslutningen er et kort par 4 hul, hvor green ligger midt i søen helt oppe ved hotellet.

Pines – er regnet som en noget sværere bane end Dunes og minder lidt om en links bane inde i skoven. Man kommer forbi hotellet ved flere huller og igen afsluttes hul 18 med en ø-green helt oppe ved hotellet og der bliver helt sikkert noget at snakke om efter runden.

Hotellet:
Sueno Golf Belek er det eneste hotel i Belek, hvor man bor på banen. Hotellet ligger ved de 2 baner Pines & Dunes som afsluttes helt oppe ved hotellet, hvor du kan glæde dig til after golf som nydes med udsigt ud over de 2 ø-greens. Så ingen spildtid. Hotellet huser ikke mange børnefamilier og har kun 170 værelser og derfor en rigtig dejlig rolig golf atmosfære. Vi skal bo på værelserne med udsigt ud mod golfbanen. Kvaliteten og servicen er helt i top og så har du mulighed for at benytte dig af Sueno Deluxe´s faciliteter og restauranter. Sueno Golf Hotel er et velkendt hotel blandt danskere og mange vender tilbage år efter år.

OBS!  der er mulighed for at tilkøbe en ekstra uge på hotellet med fri golf for kr. 4.500,- pp.

Program
11.03.2019      Dunes - tee tider fra kl. 13:42

13.03.2019      Dunes - tee tider fra kl. 09:12                     

14.03.2019      Pines - tee tider fra kl. 09:21

16.03.2019      Pines - tee tider fra kl. 10:42

Bemærk!
Denne tur skal bestilles senest 31. december 2018 – min. 8 deltagere, dog max 16 gæster. Der er ingen matchleder med på turen.

Bliver rejsen ikke solgt til mere end 4 gennemføres din booking som individuelt rejsende til samme pris og indhold.

Flytider fra Hamburg – Flytillæg 500.- pr. person.
10.03.2019 HAM 13:35 – AYT 19:10
17.03.2019 AYT 10:45 - HAM 12:40

Flytider fra Kastrup
10.03.2019 CPH 08:48 – AYT 14:25
17.03.2019 AYT 06:00 -  AYT 07:50

Prisen inkluderer

  • Direkte fly fra København og Billund
  • 7 overnatninger i delt dobbelt værelse med balkon
  • All Inklusive, morgen, middag og aftensmad + drikkevarer
  • 4 x golf (2 x Dunes og 2 x Pines )
  • Fri golf – giver mulighed for at spille på fridagene alt efter ledighed
  • Transport af golfbag og bagage
  • Direkte transfer til/fra lufthavnen
  • Transfer til/fra søster hotellet Sueno Deluxe

kr. 7.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar