Par-Golf til Cornelia Deluxe Belek

Par-Golf  - nyt koncept hos Classicgolf

Turen er sat op hjemmefra og I kommer til, at spille golf med andre ligesindede danske golfere, som godt kan lide at spille golf sammen, under varmere himmelstrøg. Golftiderne er bestilt, I bor på banen, så det eneste I skal koncentrere jer om er at spille golf. Der er mulighed for, at spise sammen eller for sig selv på Cornelia De Luxe hoved restaurant eller en af deres mange a-la carte restauranter (nogle mod tillæg) - det er helt op til jer.

Golfen:
På denne par-golf tur er det æren der sættes på spil. Vi skal spille 4 x golf på Faldo med rigtig gode starttider og der er bestilt fri golf, hvilket betyder at I på fridagene kan benytte jer af de 27 huller som banen råder over, efter ønske og muligheder. Udover de 4 runder som er bestilt, bookes golfen lokalt i pro-shoppen.  

Faldo – 27 huller med 3 sløjfer - Prince, Queens og Kings er designet af Nick Faldo.

Anlægget er en fryd for øjet og har mange signatur huller. Faldo Courses er kendt for et helt igennem fantastisk layout og med en sværhedsgrad, hvor alle kan være med. Banen byder på mange uforglemmelige huller og når man har gået banen et par gange, vil det hjælpe på ens score sidst på ugen. Høje fyrretræer dækker hele banen og placerer man ikke sit slag rigtig, bliver man straffet. I vil i den grad blive udfordret på, at bruge hoved på hver eneste slag. 

Hotellet:
Cornelia De Luxe er et dejligt 5 stjernet luksus hotel i Belek, som har alle tænkelige faciliteter omgivet af smukke pinjetræer i haven. Hotellet byder på hele 5 a la carte restauranter + den store hovedrestaurant. Både maden og servicen får virkelig flot feedback på vores gæste evalueringer og man kan forvente sig en rigtig god oplevelse.

OBS!  der er mulighed for at tilkøbe en ekstra uge på hotellet med fri golf for kr. 4.000,- pp.

Program
18.02.2019      Faldo - teetider fra kl: 13:00
19.02.2019      Faldo - teetider fra kl: 08:30                   
21.02.2019      Faldo - teetider fra kl: 08:30
22.02.2019      Faldo - teetider fra kl: 09:20

Bemærk:
Denne tur skal bestilles senest 31. december 2018 – først til mølle, dog max 16 gæster.
Der er ingen matchleder med på turen.

Bliver rejsen ikke solgt til 4 eller mere, så gennemføres booking som individuelt rejsende til samme pris og indhold.

Afrejse: 17. februar 2019 direkte fra Billund eller Kastrup.

Flytider fra Billund
17.02.2019 BLL 19:30 – AYT 01:25(+1)
24.02.2019 AYT 16:30 - BLL 18:35

Flytider fra Kastrup
17.02.2019 CPH 09:45 – AYT 15:15
24.02.2019 AYT 07:00 -  CPH 08:45Prisen inkluderer

  • Direkte fly fra København og Billund
  • 7 overnatninger i delt dobbelt værelse med balkon
  • All Inklusive morgen, middag og aftensmad, snackbar og drikkevarer hele ugen
  • 4 x golf på Faldo Course 3 forskellige sløjfer
  • Fri golf med mulighed for, at spille på fridagene alt efter ledighed på banen
  • Transport af golfbag og bagage
  • Direkte transfer til/fra lufthavnen
  • Transfer til/fra Faldo

kr. 7.295,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar