Par-Golf Cornelia De Luxe nov 2019

Par-Golf er blevet et populært produkt hos Classicgolf.

Turen er sat op hjemmefra. I kommer til at spille golf med andre glade danske golfere, som også godt kan lide at spille golf under varmere himmelstrøg. Golftiderne er bestilt og I bor tæt på banen, så det eneste I skal koncentrere jer om er at spille golf. Der er mulighed for at spise sammen eller hver for sig på Cornelia De Luxe hoved restaurant eller en af deres mange a-la Carte restauranter (mod tillæg). 

Golfen: På denne Par-Golftur er det æren der er i spil og vi skal spille 2 x Golf på Faldo og 1 x Carya på gode starttider. Faldo – 27 huller med 3 sløjfer - Prince, Queens og Kings er designet af Nick Faldo.

Anlægget er en fryd for øjet og har mange signatur huller. Faldo Courses er kendt for et helt igennem fantastisk layout og med en sværhedsgrad, hvor alle kan være med. Banen byder på mange uforglemmelige huller og når man har gået banen et par gange, vil det hjælpe på ens score sidst på ugen. Høje fyrretræer dækker hele banen og for du ikke placeret dit slag rigtig, bliver man helt sikkert udfordret. 

Carya har bane til Europa Touren de sidste 3 år og beregnes for Belek´s absolutte topklasse bane, så her venter en stor oplevelse for den kræsne golfer. Anlægget er desuden oplyst, så selvom vi har en ret sen starttid på 3 golfdag, så vil denne dag blive uforglemmelig, når alt bliver taget i betragtning

Hotellet: Cornelia De Luxe er et dejligt 5 stjernet luksus hotel i Belek, som har alle tænkelige faciliteter. Inddækket i smukke omgivelser, pinjetræer i haven og som henvender sig til den kræsne gæst. Hotellet byder på hele 5 a la carte restauranter + den store hovedrestaurant. Maden og service får virkelig god feedback for vores gæster og man kan forvente en rigtig god oplevelse.

Program
11.11.2019      Faldo - teetider fra kl: 12:50
12.11.2019      Faldo - teetider fra kl: 08:50                  
14.11.2019      Carya - teetider fra kl: 13:30
15.11.2019      Faldo - teetider fra kl: 12:50

Bemærk! 
Vi anbefaler at bestille turen i god tid, for at sikre sig plads.  Denne tur skal bestilles senest 1. juli 2019, men gerne før – der er max. 16 pladser. Det er først til mølle. Der er ingen matchleder med på turen.

Afrejse: 10 november 2019 direkte fra Billund eller Kastrup. 

Flytider fra Billund
10.11.2019 BLL 19:30 – AYT 01:25(+1)
17.11.2019 AYT 16:30 - BLL 18:35

Flytider fra Kastrup
10.11.2019 CPH 09:45 – AYT 15:15
17.11.2019 AYT 07:00 -  CPH 08:45

Prisen inkluderer

  • Direkte tur/retur fly fra Kbh/Billund til Antalya
  • 7 overnatninger i delt dobbelt værelse m/balkon
  • All Inklusive med morgenmad, frokost og aftensmad, snackbar + drikkevarer på hotellet hele ugen
  • 4 x golf ( 3 x Faldo og 1 x Carya ) - tider bekræftet hjemmefra
  • Transport af golfbag og bagage
  • Direkte transfer til/fra lufthavnen
  • Hotel transfer til/fra banerne og privat transfer til/fra Carya

Pris pr. person i dobbeltværelse

kr. 8.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar