Påske matchtur til Sicilien

Ægte syd italiensk charme

Med udsigt til den rygende vulkan Etna ligger dette dejlige 4* hotel og golfresort i det nordøstlige hjørne af Sicilien.
Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa er et ægte italiensk ‘hideaway’ med en enestående beliggenhed.

MATCHTURLEDER: PREBEN KLINGE

Dagsprogram

Onsdag d. 17.04.2019
Afrejsedag fra København. Vi mødes i Københavns lufthavn kl. 14:30 og flyver mod Sicilien kl. 16:30. Efter en behagelig flyrejse bliver vi transporteret til hotellet og forventer, at være fremme kl. ca. 22, hvor vi mødes til en let middag inden sengetid. 

Torsdag. d. 18.04.2019
Efter en god nattesøvn er det tid til, at spille prøverunde på Il Piccolo Etna. Vi slår ud kl. 10:00 og efter runden hygger vi os og Preben "briefer" om påskematchturens forløb. Om aftenen mødes vi til en god fælles middag. 

Fredag d. 19.04.2019
Nu er tiden kommet til at jage point. Vi spiller nemlig første tællende runde kl. 10 og efter runden kan man fx slappe af i hotellets SPA indtil vi igen mødes til en hyggelig aftensmiddag sammen. 

Lørdag d. 20.04.2019
Vi står op til det sædvanlige lækre- og nøje udvalgte italienske morgenbord på Il Piccolo Etna og herefter står den på anden tællende runde på Il Piccolo. Resten af dagen er til fri afbenyttelse indtil vi mødes til fællesmiddag i hotellets restaurant. 

Søndag d. 21.04.2019
Dagen i dag er uden golf. Det handler om at få ladet batterierne op. Vi skal besøge velkendte Taormina og spise frokost i den hyggelige by og efterfølgende gå på opdagelse i de snoede charmerende italienske gader imens vores guide fortæller os om byen. Om eftermiddagen bliver vi transporteret tilbage på hotellet og spiser aftensmiddag samlet. 

Mandag d. 22.04.2019
Det er ved at være tid til, at stå tidlig op for at komme på rangen, hvis der skal være forhåbning om en plads i førebolden. Det er nemlig blevet tid til den tredje tællende runde på Il Piccolo Etna kl. 11. Efter runden anbefales det at slappe af inden guldfeberen for alvor rammer til finalerunden lige rundt om hjørnet. Vi mødes dog til hyggelig middag igen først på aften. 

Tirsdag d. 23.04.2019
FINALETID! Så er det nu.
Efter gårsdagens runde er det blevet tid til, at sende holdet ud for sidste gang og førebolden går selvfølgelig ud til sidst, så vi trækker spændingen til alles sidste slag. Vi slår igen ud kl. 11 og efter runden hygger vi os med at fejre vinderne. Hvis der er stemning for det, kan der arrangeres en fælles transport til Gambino Winery, som ikke ligger langt fra hotellet. Her kan vi smage lækre vine fra området og nyde at vi kan sove længe dagen derpå. Sidst på aften mødes vi til sidste fællesmiddag og sætter gulddug på vinderens bord. 

Onsdag d. 24.04.2019
Sidste dag er kommet. Hele dagen er til fri disposition inden vi kl. 17.00 bliver hentet og flyver til Catania lufthavn. Vi flyver mod København kl. 20:20 og lander kl. 23:25. 

SE PRÆSENTATION AF VORES MATCHTURLEDERE HER   

Prisen inkluderer

 • 7 overnatninger i dobbelt værelse inkl. morgenmads buffet
 • Velkomstdrink ved ankomst
 • 3-retters middag i Ghiandaia gourmet restaurant alle dage
 • After Golf med en øl, et glas vin eller en soft drink
 • 1 times adgang (pr. dag) til Spa med indendørs opvarmet hydro terapi pool, sauna, tyrkisk bad og afslapning
 • Ubegrænset adgang til fitness inkl. badekåbe, håndklæde og slippers
 • Ubegrænset adgang til udendørs pool med solsenge- og parasoller (hvis vejret tillader det)
 • 5 runder golf (18 huller) med trolley
 • En dagsudflugt til Taormina
 • Gratis WIFI/internet, parkering og TV på værelset
 • Direkte transfer til/fra Lufthavn

Tillæg for enkeltværelse Kr. 1.500,-

kr. 12.195,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar