Matchtur til ny golfperle nær Lissabon

NYÅBNEDE & MODERNE AROIRA 

På denne tur, vil der være sørget for at vi får gode golf-, kvalitets- og smagsoplevelser. Det nyåbnede Aroira Golf Hotel er vores base hele ugen og et ophold på det moderne hotel skuffer ikke. Hotellet ligger imellem de to Aroira baner, som vi spiller i løbet af ugen sammen med et par runder på Quinta do Peru, hvor vi også bliver lidt forkælet med lidt lækkert efter de første 9 huller. Midt på ugen bevæger vi os ind til Lissabon og oplever den smukke by på helt tæt hold. 

DAGSPROGRAM

KOMMER SNART! 

Tilmelding til INFO@CLASSICGOLF.DK og oplys fulde navne iflg. pas, handicap samt hjemmeklub.

 

Prisen inkluderer

  • Direkte fly fra København t/r med TAP
  • 7 overnatninger inkl. morgenmad
  • 7 aftensmiddage
  • 5 runder golf fordelt på Quinta Do Peru, Aroira I & II
  • 2 x "halfway house" treat på Quinta do Peru
  • Heldagstur til Lissabon inkl. tid på egen hånd
  • Alle transfers

kr. 9.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar