Matchtur til Irland - En uforglemmelig links golf oplevelse

LINKSPARADISET IRLAND VENTER!

Kom med på en matchtur, som ikke ligner alle andre. En tur hvor vi spiller 3 nøje udvalgte TOP LINKS baner! Turen byder også på en oplevelse rundt og besøge lokale whiskey destillerier. Turen faciliteres af vores populære matchturleder Preben Klinge 

Vi skal bo på det nyrenoverede Portmarnock Golf Hotel, som danner rammerne om matchturen. Der er en hyggelig og afslappet atmosfære på hotellet, som bl.a. var ferie-hjem-sted for Jamerson familien, som havde sommerhus på ejendommen inden der blev bygget hotel. Her har man vedligeholdt den originale Jamerson Bar samt beholdt deres gamle redskabsskur, som i dag bliver brugt til whiskey smagning. Faktisk ligger store dele af familien begravet på hul 1, som vil kunne ses når denne bane spilles, som finale runden på turen. 

Læs mere om Portmarnock HER

Dagsprogram 

Torsdag d. 03.10

Afrejse fra København kl. 10:30, hvorefter vi flyver direkte til Dublin. Her lander vi kl. 11:50 og bliver herefter transporteret direkte til Corballis, hvor den første tællende runde allerede skal spilles kl. 14.00. Efter runden bliver vi kørt til Portmarnock, checker-in og finder os tilrette i de idylliske omgivelser. 

Fredag d. 04.10 

Efter en god nattesøvn og en overdådig morgenmad er det tid til at spille anden tællende runde. Vi bliver hentet og kørt til The Island, hvor vi tee'er ud kl. 10:40. The Island er en TOP ranked links bane i området omkring Dublin. Banen ligger tæt på byen Malahilde, hvor de lokale irer i gamle dage blev sejlet over igennem bugten for at spille golf.

Efter runden hygger vi med after golf inden vi bliver kørt tilbage til Portmarnock.

Lørdag d. 05.10 

I dag er det blevet tid til at smage på de våde vare. Vi bliver hentet efter morgenmaden kl. 09:30 og bliver kørt til Dublin. Her vil der være et par timer på egen hånd til at shoppe og udforske byen.

Kl. 12:30 samles vi igen for at tage på whiskey crawl. Vi skal besøge de 3 populærere destillerier Dublin Liberties, Teeling Whiskey & Pearse Lyons. Her skal vi smage på deres lokale whiskey og blive klogere på hvordan den perfekte whiskey destilleres.  

Turen slutter omkring kl. 17:00, hvorefter vi bliver kørt tilbage til Portmarnock. 

Søndag d. 06.10

Det er blevet finaletid. Efter endnu en lækker morgenbuffet, spiller vi tredje og sidste tællende runde på Portmarnock Links kl. 10:40 og efter runden hygger vi med after golf og fejrer vinderen af turen. 

Mandag d. 07.10

Vi bliver hentet og fragtet til lufthavnen efter morgenmaden og flyver mod København kl. 12.40. 

Tilmelding

Navne i følge pas samt handicap og hjemmeklub til INFO@CLASSICGOLF.DK

OBS: Der er begrænset pladser på denne tur - først til mølle!

Prisen inkluderer

  • Direkte fly t/r fra København med SAS inkl. kuffert og golfbags
  • 4 overnatninger i dobbeltværelse inkl. full Irish breakfast på Portmarnock Golf Hotel
  • 1 runde golf på Corballis
  • 1 runde golf på The Island
  • 1 runde golf på Portmarnock Links
  • Alle transfers
  • Halvdags 'Whiskey Distillery Crawl' tur med start i Dublin
  • En øl/glas vin til aftergolf på alle spilledage
  • Flotte præmier fra ClassicGolf
  • Dansk matchtursleder

kr. 8.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar