Matchtur til det eksklusive Sotogrande område

I samarbejde med EnjoyLife Golf arrangerer vi en rejse til Almenara, der ligger i det eksklusive Sotogrande-område.

Rejser med EnjoyLife Golf har fokus på det sociale. Det er således en god blanding af hygge og golf, hvor der tilbydes samvær før, under og efter golfen, samt mulighed for anderledes matchformer. På nogle runder sættes boldene automatisk efter hcp. På andre runder kan selv du vælge spillemakkere eller indgå i lodtrækning.
Alle er velkomne - tilmeld dig alene, som par eller flere venner sammen. Der rejses som én samlet gruppe, men man vælger selv den grad af socializing og frirum, man ønsker.

Vi bor på Hotel Almenara Golf, som er et af de bedste og mest charmerende i området. Hotellet ligger midt i golfanlægget, i flot natur, omkranset af karakteristiske korkegetræer og smukke søer. Vi får værelser med udsigt over landskabet og/eller golfbanen. Hele hotellet emmer af andalusisk atmosfære, som også kommer til udtryk gennem de lokale retter, der serveres i restauranten. Og deres Elysium Spa skulle være ideel til helse og restituering.

Golfen foregår på hotellets bane, Almenara Golf Course. Det er en kuperet parkbane, anlagt med views til både skove, bjerge og hav. Den er designet af Dave Thomas og har 3 sløjfer (27 huller): Los Lagos og Los Alcornoques med flotte vandområder, og Los Pinos med høje fyrretræer.

Ønsker du at nyde provinsen, er der et væld af muligheder. Fx havsafari på Middelhavet, hvor delfiner og hvaler kan opleves på tæt hold. Eller tag en vandre- og fototur i en af nationalparkerne, eller en kombineret kultur- og shopping tur til en af byerne tæt på.

BEMÆRK!
Vi rejser lørdag til lørdag 30. marts - 6. april 2019.
Pakken er normalt med sen ankomst og 6 dages halvpension, men vi har valgt at flyve med SAS, så vi rejser tidligt (kl. 6) og ankommer allerede til hotellet midt på dagen. Derfor er pakken udvidet til 7 dages halvpension (7 morgenmad, 7 aftensmad). På hjemrejsedagen ankommer vi først til Danmark ved midnat.
Ergo, vi får fuldt udbytte af feriedagene og længst mulig tid 'i varmen'.

SPØRGSMÅL & TILMELDING:
Info@classicgolf.dk og 70 23 55 80

Prisen inkluderer

  • Direkte fly t/r Kbh/Malaga inkl. afgifter
  • Transport af golfbag
  • Transfer til/fra lufthavn og hotel
  • 7 overnatninger på 4* Hotel Almenara Golf
  • Udvidet halvpension (7 morgenmad og 7 aftensmad)
  • Adgang til fitness og pool
  • Fri wi-fi (trådløst internet)
  • 6 x 18 huller på Almenara Golf Course (27 huller)
  • Turneringer og hyggematcher hele ugen (frivilligt)

Tillæg fo renkeltværelse kr. 1.400,-

kr. 9.500,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar