Matchture & Par-Golf

Matchture & Par-Golf

MATCHTURE
En matchtur med ClassicGolf er for alle. Turen er planlagt hjemmefra og der er taget hånd om alt lige fra flybilletter, hotelbooking, teetider, transport af golfbags, velplanlagt turnering og aftergolf med præmier mm.
Vores matchture er skræddersyet til dig, som lægger vægt på både golfspillet og på det sociale aspekt i form af eksempelvis en tur til byen, vinsmagning eller fællesspisning. På turene er der rig mulighed for, at hygge sig, møde ligesindede og stifte nye bekendtskaber og selvfølgelig er der en dansk matchturleder med på turen, som er ansvarlig for turneringsformen og som sørger for, at I får en perfekt golfferie.

PAR-GOLF
Par-Golf er en nyhed hos ClassicGolf og er for alle par som rejser sammen og gerne vil møde ligesindende glade golfere fra hele Danmark. Turen er planlagt hjemmefra og der er taget hånd om alt lige fra flybilletter, hotelbooking, teetider, transport af golfbags mm. Par-Golf skræddersyet til dig som lægger vægt på, at spille med andre danske par da golf dagene bliver sat op hjemmefra. Der er ingen matchleder med på disse ture og det er op til gruppen selv, at arrangere aftergolf på hotellet, fælles spisning hvis der er stemning for det eller bare være sig selv. Vi oplever stor efterspørgsel på netop disse ture.Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar