Matchture og Golfskoler

Matchture & Par-Golf & gode tilbud

MATCHTURE
En matchtur er for alle. Turen er planlagt hjemmefra, og der er taget hånd om alt lige fra fly, hotelbooking, teetider, transport af golfbags, velplanlagt turnering og aftergolf med præmier mm.
Vores matchture er skræddersyet til dig, som lægger vægt på både golfspillet og på det sociale aspekt som f.eks. vinsmagning, udflugter og fællesspisning. På turene er der rig mulighed for at møde ligesindede, hygge sig og stifte nye bekendtskaber. Vi har altid dansk matchturleder med på vores matchture, som er ansvarlig for turneringsformen, og som sørger for, at I får en perfekt golfferie.

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø