Par-Golf til Sirene Belek Hotel

Par-Golf er blevet et populært produkt hos Classicgolf.

Turen er sat op hjemmefra og man kommer til at spille golf med andre ligesindede danske golfere, som godt kan lide at spille golf sammen, under varmere himmelstrøg. Golftiderne er bestilt, I bor tæt på banen, så det eneste I skal koncentrere jer om er at spille golf. Der er mulighed for at spise sammen/for sig selv på Sirene Golf Hotel hoved restaurant eller deres a-la Carte restaurant ”mod tillæg”. Det er helt op til jer.

Golfen: På denne Par-Golftur er det æren der er i spil og vi skal spille 2 x Pasha og 2 x Sultan på rigtig gode starttider. Det kan blandt andet nævnes at Sultan er en top klasse bane så der har man noget ekstra ordinært at glæde sig til.  

Pasha – Et dejligt anlæg, med brede fairways, hvor dog selv den erfarne golfere skal tænke sig om, for at komme ind med en god score. Masser af udfordringer venter i natur skønne omgivelser. Som nogen siger. At spille Pasha Golf Courses er som en tur i skoven.

Sultan – Er regnet som en af Belek bedste baner og her er kælet for den kræsne golfspiller. Man vil blive endnu mere udfordret, og omvendt vil man nyde banens layout til fulde. Søren Kjeldsen besøgte for nylig banen og var meget imponeret. Banen lagde græs til Turkish Airlines Open de første par år.

Hotellet: Sirene er et velkendt All inklusive hotel og der venter jer store dejlige suite på hele 47 kvm. Hotellet er designet med moderne arkitektur og der ligges vægt på gode opholdsrum for sine gæster og har naturligvis alle tænkelige faciliteter. Det blev nyrenoveret i 2015 og står rigtig flot i dag.

Rigtig mange danskere har besøgt hotellet igennem årene og vi kan varmt anbefale jer denne tur, hvor alt er timet og tilrettelagt.

Program
21.10.2019      Sultan - teetider fra kl: 11:30
22.10.2019      Pasha - teetider fra kl: 11:54                    
24.10.2019      Pasha - teetider fra kl: 10:40
25.10.2019      Sultan - teetider fra kl: 11:22

Bemærk! 
Vi anbefaler, at I bestiller turen i god tid, for at sikre jeres plads. Denne tur skal bestilles senest 1. juli 2019, men gerne før. Der er max. 16 pladser og ingen matchleder med på turen.

Afrejse: 20 oktober direkte fra Billund eller Kastrup.

Flytider fra Billund
20.10.2019 BLL 19:30 – AYT 01:25(+1)  UDSOLGT !!!
27.10.2019 AYT 16:30 - BLL 18:35  UDSOLGT !!!

Flytider fra Kastrup
20.10.2019 CPH 09:45 – AYT 14:25
27.10.2019 AYT 06:00 -  AYT 07:50

Prisen inkluderer

  • Fly direkte fra København/Billund til Antalya
  • 7 overnatninger i delt suite m/balkon
  • All Inklusive morgen, frokost og aften, snackbar + drikkevarer på hotellet hele ugen
  • Bekræftet 4 x golf (2 x Pasha og 2 x Sultan )
  • Transport af golfbag og bagage
  • Direkte transfer til/fra lufthavnen
  • Hotel transfer til/fra banerne
  • Spil golf med ligesindede Danske Golfere

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 9.295,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar