Par Golf Sueno Golf Hotel november 2019

Par-Golf er blevet et populært produkt hos Classicgolf.

Turen er sat op hjemmefra og man kommer til at spille golf med andre ligesindede danske golfere, som godt kan lide at spille golf sammen, under varmere himmelstrøg. Golftiderne er bestilt, I bor på banen, så det eneste I skal koncentrere jer om er at spille golf. Der er mulighed for at spise sammen/for sig selv på Sueno Golf Hotel hoved restaurant eller deres a-la Carte restaurant ”nogle mod tillæg” og så kan man også benytte sig af Sueno Deluxe´s  ”søster hotellet”  mange restauranter/faciliteter. Det er helt op til jer.

Golfen: På denne Par-matchtur er det æren der er i spil og vi skal spille 2 x Dunes og 2 x Pines på rigtig gode starttider. Der er bestilt, så man har fri golf – hvilket betyder at man på fridagene kan benytte sig af de 2 baner, efter ønske og muligheder. Golfen udover de 4 runder som er bestilt, bookes lokalt i pro-shoppen.  

Dunes – Et helt igennem fantastisk anlæg, som er en lidt lettere bane end sin søster bane Pines. Masser af udfordringer venter, hvor der er vand i spil på mange af hullerne og de fleste green´s er dækket af naturlige bunkers. Afslutningen er et kort par 4 hul, hvor green ligger midt i søen helt oppe ved hotellet.

Pines – Er regnet som en noget svære bane end Dunes og minder lidt om en links bane inde i skoven. Man kommer forbi hotellet ved flere huller og igen afsluttes hul 18 med en ø-green helt oppe ved hotellet og der bliver helt sikkert noget at snakke om efter runden.

Hotellet: Sueno Golf Belek er eneste hotel i Belek, hvor man bor på banen. Hotellet ligger ved de 2 baner Pines & Dunes som afslutningsvis afsluttes helt oppe ved hotellet, og man kan glæder sig over after golfen som nydes med udsigt ud over de 2 ø-greens. Så ingen spildtid. Hotellet huser ikke mange børnefamilier og har kun 170 værelser og derfor har de en rigtig dejlig golf atmosfære. Kvaliteten og servicen er helt i top og så har man mulighed for, at benytte sig af Sueno Deluxe´s faciliteter of restauranter.

Sueno Golf Hotel er et velkendt blandt danskere og mange vender tilbage år efter år.

Program
18.11.2019      Pines - teetider fra kl: 12:48
19.11.2019      Dunes - teetider fra kl: 08:45                    
21.11.2019      Dunes - teetider fra kl: 11:09
22.11.2019      Pines - teetider fra kl: 11:18

Bemærk!
Vi anbefaler, at bestille turen i god tid, for at sikre sig plads.
Denne tur skal bestilles senest 1. juli 2019, men gerne før – der er max. 16 pladser. Der er ingen matchleder med på turen.

Afrejse: 17. november direkte fra Billund eller Kastrup.

Flytider fra Billund
17.11.2019 BLL 19:30 – AYT 01:25(+1)
24.11.2019 AYT 16:30 - BLL 18:35

Flytider fra Kastrup
17.11.2019 CPH 09:45 – AYT 15:15
24.11.2019 AYT 07:00 -  AYT 08:45

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur direkte fra Kbh/Billund til Antalya
  • 7 overnatninger i delt dobbelt værelse m/balkon
  • All Inklusive med morgenmad, middag og aftensmad, snackbar + drikkevarer på hotellet hele ugen
  • Bekræftet 4 x golf (2 x Dunes og 2 x Pines )
  • Fri Golf – muligt at spille på fridagene alt efter ledighed på banen, skal bookes lokalt
  • Transport af golfbag og bagage
  • Direkte transfer til/fra lufthavnen
  • Transfer til/fra søster hotellet Sueno Deluxe

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 7.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar