Nytårsmatchtur til Sueno Golf Belek 2020 - UDSOLGT

Hold nytår under varmere himmelstrøg

Match tur til Europas Golf Mekka Belek over nytår inkl. Gallamiddag, All inklusive, bor på golfbanen m/FRI GOLF. hvad kan man ønske sig mere?

Matchtur leder: Lars Seiding

Efterspørgslen på Sueno Golf Belek er gået over gevind. Derfor har ClassicGolf reserveret hotellet og 5 gode starttider på forhånd til nytårsturen 2020. Denne tur er for gæster der gerne vil fejre nytår på varmere himmelstrøg og stort set kun skal koncentrere sig om sit golfspil til en skarp pris. Sueno Golf Belek er kendt som eneste hotel i Belek, hvor man bor på banen og hotellets helt unikke atmosfære. Desuden kan man bruge Sueno Deluxe – søster hotellets mange faciliteter og restaurant udvalg.

Suenos golf anlæg dækker 2 forskellige baner – Pines og Dunes. Begge baner er kendt for sine afslutninger med ø-greens ind mod hotellet, så man skal holde tungen lige i munden for en god afslutning.

Golf:
Dunes – Et helt igennem fantastisk anlæg, som er en lidt lettere bane end sin søster bane Pines. Masser af udfordringer venter, hvor der er vand i spil på mange af hullerne og de fleste greens er beskyttet af naturlige bunkers. Afslutningen er et kort par 4 hul, hvor green ligger midt i søen helt oppe ved hotellet.

Pines – Er regnet som en noget sværere bane end Dunes og minder lidt om en links bane inde i skoven. Man kommer forbi hotellet ved flere huller og igen afsluttes hul 18 med en ø-green helt oppe ved hotellet og der bliver helt sikkert noget at snakke om efter runden.
Matchen starter på første dagen. Vi har bestilt en lidt sen starttid, så man lige kan komme forbi driving range og putting green + nyde en frokost i birdebar, før det hele starter.

Der vil være forskellige matchformer, så som individuelt, parmatch og holdmatch. Der findes en dags vinder og ugens bedste golfer. Vi spiller om pæne logo præmier / gavekort fra ClassicGolf.

Hotellet:
Dejlige dobbelt værelser på 35 kvm. og m/balkon, hvor du som skrevet bor på banen. Der er cirka 50 meter til første tee fra pro-shoppen og når runden er afsluttet, kan man sætte sig i Birdie bar eller i hotellets lounge område med udsigt ud over de 2 ø-greens. Hotellet har de nødvendige faciliteter, blandt andet indendørs pool og sauna  og mangler der noget, så kan søster hotellet tages i brug. Hotellet størrelse og beliggenhed gør at du får en helt speciel ferie stemning, som kun findes på Sueno. Der bor i øvrigt stort set ingen børn på Sueno Golf Belek.

Program:
27.12.2020      Afrejse fra Kastrup 19:00 - 00:30(+1)
28.12.2020      Dunes første tid 12:48, aftergolf og fælles spisning
29.12.2020      Pines første tid 11:45, aftergolf og fælles spisning
30.12.2020      Pines første tid 08:36, aftergolf og fælles spisning
31.12.2020      Fridag. I dag holder vi fri fra golfen og lader op til i aften
01.01.2021      Pines første tid 12:03, aftergolf og fælles spisning
02.01.2021      Dunes første tid 09:30, aftergolf og fælles spisning
03.01.2021      Hjemrejse til Kastrup 17:00 - 18:30

Bemærk:
Vi anbefaler, at I bestiller turen i god tid, for at sikre jeres plads. Denne tur skal bestilles senest 15. oktober 2020, men gerne før. Der er plads til max. 20 personer.

Prisen inkluderer

 • Fly direkte fra København til Antalya
 • 7 overnatninger i dobbelt værelser m/balkon
 • All inklusive – Morgen, middag, snackbar og aftensmad og drikkevarer på 2 hoteller.
 • 2 x á la cate restauranter på fælles aften spisninger.
 • FRI GOLF - 5 x bekræftede tider på Dunes og Pines m/trolley
 • Transport af golfbag og bagage
 • Direkte transfer til/fra lufthavnen
 • Lækre logo præmier – bolde, baghåndklæde, pitchfork og Classic Golf gavekort mm.
 • Afslutningsmiddag på hotellet m/fri drikkevarer
 • Kr. 995,- enkeltværelsestillæg
 • Kr. 350,- for opgradering til senior værelse som er større og har balkon med golfudsigt

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 8.995,-

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø