Nytårsmatchtur til Sueno Golf Belek

Hold nytår under varmere himmelstrøg

Efterspørgslen på Sueno Golf Belek er gået over gevind så vi har skyndt os at reservere hotelværelser samt 4 gode starttider på forhånd til nytårsturen 2019.
Denne tur er for jer som gerne vil fejre nytåret med masser af golf under varmere himmelstrøg. Sueno Golf Belek er kendt som den hyggelige atmosfære og som det eneste hotel i Belek, hvor du bor på banen. Desuden kan du benytte alle de mange faciliteter på søsterhotellet Sueno Deluxe.  

Suenos golf anlæg byder på 2 forskellige baner – Pines og Dunes. Begge baner er kendt for sine afslutninger med ø-greens ind mod hotellet, som betyder at du skal holde tungen lige i munden for en god afslutning.

GOLF
Dunes
– et helt igennem fantastisk anlæg, som er en lidt lettere bane end sin søsterbane Pines. Masser af udfordringer venter med vand i spil på mange af hullerne og de fleste greens er dækket af naturlige bunkers. Afslutningen er et kort par 4 hul, hvor green ligger midt i søen helt oppe ved hotellet.

Pines
– er regnet for en noget sværere bane end Dunes og minder lidt om en links bane inde i skoven. Du kommer forbi hotellet ved flere huller og igen afsluttes hul 18 med en ø-green helt oppe ved hotellet og der bliver helt sikkert noget at snakke om efter runden. Matchen starter på første dagen. Vi har bestilt en lidt sen starttid, så I lige kan komme forbi driving range og putting banen og nyde en frokost i birdebar, før det hele starter.

Der vil være forskellige matchformer, såsom individuelt, parmatch og holdmatch. Der findes en vinder hver gang og ugens bedste golfer. Vi spiller om fine logo præmier og gavekort fra ClassicGolf.

HOTELLET
Dejlige dobbeltværelser på 35 kvm. med balkon, hvor du bor på banen. Der er cirka 50 meter til første tee fra pro-shoppen og når runden er afsluttet, kan du sætte dig i Birdie bar eller i hotellets lounge område med udsigt ud over de 2 ø-greens. Hotellet har de nødvendige faciliteter, blandt andet indendørs pool og sauna  og mangler du noget, så kan søster hotellet tages i brug. Hotellets størrelse og beliggenhed er din garanti for en helt speciel ferie stemning, som kun findes på Sueno.

PROGRAM:
29.12.2019     Afrejse fra Kastrup og Billund
30.12.2019     Pines første tid 12:21, aftergolf og fælles spisning
31.12.2019     Pines første tid 10:24, aftergolf og nytårs galla middag  
01.01.2020     Fridag - ren afslapning med wellness / en ekstra runde golf.
02.01.2020     Dunes tid kl. 12:30, aftergolf og fælles spisning
03.01.2020     Dunes første tid 08:27, aftergolf og afslutnings middag
04.01.2020     Fridag eller golf på sidste dagen
05.01.2020     Hjemrejse fra Kastrup og Billund


Flytider fra Billund
29.12.2019 Billund 20:30 – Antalya 01:25(+1)
05.01.2020 Antalya 16:30 – Billund 19:35

Flytider fra Kastrup
29.12.2019 Kastrup 10:45 – Antalya 15:15
05.01.2020 Antalya 07:00 – Kastrup 09:45

Bemærk!!! 
Vi anbefaler, at I bestiller turen i god tid, for at sikre jeres plads. Denne tur skal bestilles senest 1. september 2019, men gerne før. Der er plads til max. 20 personer.

OBS. Golf på afrejse dagen for Billund gæsterne er ikke inkl. i prisen.

Prisen inkluderer

  • Fly direkte fra Billund til Antalya
  • 7 nætter i dobbeltværelse med balkon
  • All Inklusive – morgenmad, frokost, middag, snackbar og drikkevarer på 2 hoteller
  • 2 x udvalgte á la carte restauranter til fælles aftenspisninger.
  • Fri golf (4 x bekræftede tider hjemmefra på Dunes og Pines med trolley)
  • Transport af golfbag og kuffert
  • Direkte transfer til/fra lufthavnen
  • Fine logo præmier og gavekort fra ClassicGolf
  • Kr. 1.050,- enkeltværelsestillæg
  • Kr. 350,- for opgradering til senior værelse som er større og har balkon med golfudsigt

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 8.695,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar