NYTÅRSTILBUD TIL LA CALA

Skål nytåret ind på La Cala!


Oppe i bjergene bag Costa del Sol ligger det skønne La Cala Hotel & Golf Resort med udsigt til bjerge og velplejede, grønne golfbaner - en lise for både øje og sjæl.

Hvad enten du er inkarneret golfspiller eller blot vil nyde et afslappende nytårsophold så vil du helt sikkert befinde dig godt på La Cala som byder velkommen til charmerende og rolige omgivelser og mulighed for lækker selvforkælelse i deres SPA afdeling. 

*Prisen er uden tillæg for nytårsgalla. Kan tilkøbes som tillæg for kr. 995,- pr. person (ikke obligatorisk)

Bemærk, at dette ikke er en matchtur.

Flytider:
Afrejse fra København den 27. december 2019 kl. 06:55 med ankomst til Malaga kl. 10:35
Hjemrejse den 3. januar 2020 kl. 11:30 med ankomst i København kl. 15:15

Vil du være sikret en plads på denne tur skal du ikke vente for længe med at booke.

Ring på 70 23 55 80 eller mail på info@classicGolf.dk og bestil senest den 26. september 2019.

Prisen inkluderer

  • Direkte fly tur/retur med SAS inkl. kuffert og golfbag
  • 7 nætter på La Cala Golf Hotel med morgenmad
  • 5 x golf på La Cala inkl. buggy
  • Lejebil inkl. fri km

Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 8.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar