Vinterferie i Belek

Sueno Golf Belek UGE 7 - 2020

Matchtur i uge 7 til Europas GOLF-Mekka Belek, mens din golf-ven skraber sne af bilen, så bor du på luksus hotel på golfbanen m/FRI GOLF og et vanvittig all inklusive program - kan man ønske sig mere?

Efterspørgslen på Sueno Golf Belek er gået over gevind. Især deres Unlimited / Fri GOLF´s pakke. Derfor har ClassicGolf reserveret hotellet og 5 gode starttider på forhånd til vinterferien 2020. Denne tur er for gæster der gerne vil slippe for sne og mørke stunder i Danmark og hellere vil befinde sig på varmere himmelstrøg, stort set kun skal koncentrere sig om sit golfspil til en skarp pris. Sueno Golf Belek er kendt som eneste hotel i Belek, hvor man bor m/2 baner i baghaven og hotellets helt unikke atmosfære, samtidig med at man har FRI GOLF. Desuden kan man bruge Sueno Deluxe – søster hotellets mange faciliteter og restaurant udvalg. 

Suenos golf anlæg dækker 2 forskellige baner – Pines og Dunes. Begge baner er kendt for sine afslutninger med ø-greens ind mod hotellet, så man skal holde tungen lige i munden for en god afslutning.

Golf:

Dunes – Et helt igennem fantastisk anlæg, som er en lidt lettere bane end sin søster bane Pines. Masser af udfordringer venter, hvor der er vand i spil på mange af hullerne og de fleste greens er dækket af naturlige bunkers. Afslutningen er et kort par 4 hul, hvor green ligger midt i søen helt oppe ved hotellet.

Pines – Er regnet som en noget svære bane end Dunes og minder lidt om en links bane inde i skoven. Man kommer forbi hotellet ved flere huller og igen afsluttes hul 18 med en ø-green helt oppe ved hotellet og der bliver helt sikkert noget at snakke om efter runden. Matchen starter på første dagen. Vi har bestilt en lidt sen starttid, så man lige kan komme forbi driving range og putting banen + nyde en frokost i birdebar, før det hele starter.

Der vil være forskellige matchformer, så som individuelt, parmatch og holdmatch. Der findes en dags vinder og ugens bedste golfer. Vi spiller om pæne logo præmier / gavekort fra Classic Golf.

Hotellet: Dejlige dobbelt værelser på 35 kvm. og m/balkon, hvor du som skrevet bor på banen. Der er cirka 50 meter til første tee fra pro-shoppen og når runden er afsluttet, kan man sætte sig i Birdie bar eller i hotellets lounge område med udsigt ud over de 2 ø-greens. Hotellet har de nødvendige faciliteter, blandt andet indendørs pool og sauna  og mangler der noget, så kan søster hotellet tages i brug. Hotellet størrelse og beliggenhed gør at du får en helt speciel ferie stemning, som kun findes på Sueno. Der bor i øvrigt stort set ingen børn på Sueno Golf Belek.

Program

09.02.2020     Afrejse fra Kastrup og Billund

10.02.2020     Træning, evt. træning på range før udslag på egen hånd - der forventes at man kan nå 9 huller

11.02.2020     Dunes tid kl. 08:27, aftergolf og fælles spisning

12.02.2020     Pines tid 10:42, aftergolf og fælles spisning på a la carte restaurant

13.02.2020     Fridag eller spille en runde golf på egen hånd

14.02.2020     Dunes tid kl. 10:33, aftergolf og fælles spisning

15.02.2020     Pines 08:45, aftergolf og afslutnings middag

16.02.2020     Hjemrejse fra Kastrup og Billund

 

Bemærk:

Vi anbefaler, at I bestiller turen i god tid, for at sikre jeres plads. Denne tur skal bestilles senest 30. november 2019, men gerne før. Der er pt. plads til max. 20 personer

OBS. Golf på afrejse dagen for Billund gæsterne er ikke inkl. i prisen.

Matchleder Jesper Rydgård

Opgradere værelset til Senior værelse som er større og har en større balkon m/golfudsigt. 350,- pr. person. Kan ikke lade sig gøre i single værelser.

Flytider fra Billund

09.02.2020 Billund 20:30 – Antalya 01:25(+1)

16.02.2020 Antalya 16:30 – Billund 19:35

Flytider fra Kastrup

09.02.2019 Kastrup 10:45 – Antalya 15:15

16.02.2020 Antalya 07:00 – Kastrup 09:45

Prisen inkluderer

  • Fly direkte fra København/Billund til Antalya
  • 7 overnatninger i dobbelt værelser m/balkon
  • All inklusive – Morgen, middag, snackbar og aftensmad og drikkevarer på 2 hoteller.
  • FRI GOLF – ( 4 x bekræftede tider på Dunes og Pines )
  • Transport af golfbag og bagage
  • Direkte transfer til/fra lufthavnen
  • Transfer til/fra banerne
  • Lækre logo præmier – bolde, baghåndklæde, pitchfork og Classic Golf gavekort mm.
  • Afslutningsmiddag på hotellet m/fri drikkevarer

Super pris på single værelse: 800.-

kr. 8.295,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar