Matchtur til Barcelo Montecastillo

Matchtur til Barcelo Montecastillo - Rejs den 19.-26 oktober

Rejs med til skønne Costa de la Luz (Lysets Kyst), der ligger i den sydvestlige del af Andalusien. Her findes hverken skyhøje hoteller eller overfyldte strande. I stedet kan man nyde de lange brede sandstrande, små pittoreske fiskebyer og den smukke natur. I både de små og i de lidt større byer ligger de lokale barer og restauranter side om side, og som turist får man virkelig masser for sine penge.

På denne matchtur skal vi bo på det 5-stjernede Barceló Montecastillo Golf, der ligger tæt på Jerez de la Frontera. Byen besøger vi i løbet af ugen til tapas & cherry smagning på det velkendte Bodega Tio Pepe. 

Lige udenfor hotellet ligger den flotte 18-hullers golfbane, Montecastillo Barcelo Golf Club, hvor vi skal spille golf hele ugen. Banen var fra 1997-2001 vært for PGA Volvo Masters på europatouren. De 18 huller er udlagt i et stort naturområde, som gør det til en visuel nydelse at spille, og banen regnes da også blandt de allerbedste baner i Spanien.

Barceló Montecastillo Golf minder om et gammel smukt arabisk slot, og hotellet er det perfekte sted for grupper. Her findes både spa, tennis og fitnesscenter. Desuden findes en lækker restaurant samt en loungebar.

Turen afvikles fra den 19.-26. oktober 2019

Mere info on turen

Læs mere om Barceló Montecastillo HER

Matchtursleder: 

Flemming Lehnert 

Tilmelding: 

Fulde navne, Handicap og Klub til INFO@CLASSCIGOLF.DK

Dagsprogram

Lørdag d. 19.10.2019

Vi mødes i lufthavnen kl. 09:30 og flyver herefter direkte fra København til Sevilla, hvor vi lander kl. 15:15. Herefter har vi en lille times tid til resortet og mødes efterfølgende til velkomstmøde- og drinks i baren inden fællesmiddag i hotellets restaurant. 

Søndag d. 20.10.2019

Søndag formiddag kl. 11.10 slår vi ud på turens første runde. På prøve runden lægger vi blødt ud for lige at finde fodfæste på de grønne fairways, som der venter os de følgende dage nogle fantastiske golfoplevelser på Barceló Montecastillo Golf, som fra 1997-2001 vært for PGA Volvo Masters. Efter runden hygger vi med after golf og mødes senere på aften til en hyggelig fællesmiddag. 

Mandag d. 21.10.2019

Mandag går det for alvor løs på den Jack Nicklaus designede bane, som regnes blandt Spaniens 10 bedste golfbaner. Vi spiller den første tællende runde fra kl. 12:00, så inden teetime er der god tid til at vågne op på det flotte hotel og nyde et solid morgenmåltid og slå et par bolde på ragen. Efter runden kan resten af dagen bruges på afslapning eller vi kan nyde godt af semi all inclusive, som starter kl. 17. Senere på aften mødes vi igen til god middag.

Tirsdag d. 22.10.2019

Efter et godt morgenbord, bliver vi hentet og transporteret til Costa Ballena Ocean Course. Vi spiller anden tællende runde kl. 11:30 og tager vi tilbage til hotellet og får afterdrinks og hygger i eftermiddagssolen inden endnu en hyggelig fællesmiddag. 

Onsdag d. 23.10.2019

Efter tre dage med golf venter der nu en fridag, hvor vi til gengæld skal på en spændende udflugt og besøge Jerez de Fontera. Som en del af turens program skal vi besøge Bodega Tio Pepe og både smage på vinene og nyde en overdådig tapas. Tilbage på hotellet står den på hygge og afslapning og måske en tur i hotellets spa inden vi spiser samlet på hotellet. 

Torsdag d. 24.10.2019 

Vi skal have taget hul på tredje tællende runde. Heldigvis har vi buggy alle dage, så selvom kroppen måske lige skal i gang, så er der ingen undskyldninger for ikke at skyde en god runde. Banen står flot, selv på denne tid af året, så vi kan se frem til en super golfoplevelse. Vi spiller fra 11:10 og efter runden er der er masser af tid til at slappe af for at kunne møde op på finaledagen frisk og veludhvilet.

Fredag d. 25.10.2019

Vi er nået frem til finaledagen. Vi teer ud kl. 11:10 på en dag, hvor der spilles både om æren og nogle flotte præmier, så det gælder om at være klar fra første hul. Efter runden kåres der en vinder. Præmieoverrækkelse vil foregå på terrassen med drinks og efterfølgende afslutniungsmiddag.

Lørdag d. 26.10.2019

Lørdag er afrejsedag, og vi vender hjem til Danmark efter en uge med masser af golf, sol og socialt samvær.

Prisen inkluderer

 • Direkte fly t/r fra København
 • 7 nætter i dobbeltværelse inkl. halvpension
 • Semi all inclusive
 • 4 runder golf Montecastillo
 • 1 runde golf på Costa Ballena Ocean Course
 • Buggies på alle runder
 • 1 halvdagstur til Jerez de Fonterra inkl. frokost
 • Alle transfers
 • En øl/glas vin til aftergolf på alle spilledage
 • Flotte præmier fra ClassicGolf
 • Dansk matchtursleder

Tillæg for enkeltværelse er kr. 2.000,-

kr. 9.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar