Match- og træningstur med Eagle Club

Tag med på en drøm af en forårstur til COSTA NAVARINO – Grækenland og bo på det eksklusive 5-stjernede hotel The Westin Resort og spil to baner på højeste niveau.

Resort
Costa Navarino Resort er kåret som ”European Golf Resort og the Year 2017”. Hotellet ligger ud til Middelhavet på den sydvestlige del af Peloponnes halvøen og rummer store flotte værelser, udendørs og indendørs pools, spa og direkte adgang til stranden. Hotellet byder på mange forskellige gastronomiske oplevelser.

Golfen
På denne tur får du en verdensklasse golfoplevelse med spil på Grækenlands 2 bedste 18 hullers baner. The Dunes ligger i varieret natur med spektakulær havudsigt og har sit navn fra de høje sandklitter du møder undervejs. The Bay Course byder på en fænomenal panoramaudsigt over havet og bjergene hvor to af hullerne spilles langs den historiske Bay of Navarino.

Tilmelding
Senest den 17. januar 2020 på info@classicgolf.dk

Vi rejser den 20. til 27. april 2020

Prisen inkluderer

  • Direkte fly fra København til Kalamata t/r inkl. kuffert og transport af golfbag
  • 7 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad – Garden view
  • 5 x middage
  • 5 x golf på 2 baner - The Dunes Course (3), The Bay Course (2)
  • En 6. runde kan bookes lokalt uden beregning
  • 5 x træning ved PGA pro Peter Svendsen
  • Transfer til og fra lufthavn

Enkeltværelses tillæg på 2.700 kr.

kr. 14.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar